Art. nr. metro-spisestol

Metro - spisestol

Heltre ask, varm hvitoljet. Tekstil Gabriel Capture 4803.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

En lekker og komfortabel trestol som passer inn i mange hjem og stilarter. Metro-stolen kjennetegnes ved det organiske buede armlenet og bakbeina, som på en elegant måte også fungerer som en komfortabel ryggstøtte. 

  • Mange trefarger
  • Mange tekstil- og fargevalg

Størrelse

  • Bredde: 57
  • Høyde: 75

Vedlikehold

For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold. For oljete produkter anbefales det å behandle møbelet med en naturlig treolje før det tas i bruk.

DAGLIG PLEIE: For å holde møblene rene og frie for merker og flekker er det viktig at væske og fett vaskes av overflaten med en gang. For å rengjøre tremøblet bør det brukes en lett fuktet og godt oppvridd klut, etterfulgt av en tørr klut for å sikre at treet ikke absorberer fukten.

UDVIDET PLEIE (1-3 GANGER årlig): Det anbefales at oljete, lakkerte og såpebehandlede møbler behandles med et pleieprodukt (olje/lakk/såpe) minst to ganger i året. Avhengig av forhold som varme, fuktighet, sollys osv. kan møblene ha bruk for flere eller færre behandlinger. Husk også at behandle treets underside, så det behandles likt, da den ene side ikke bør være tørr, mens den andre behandles - dette kan forårsake bevegelse og sprekker i treet.