Art. nr. inverness-hattehylle

Inverness - hattehylle

45 cm. Brun eik.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Inverness hattehylle 45 cm i brunlakkert eik er med sin klassiske form, inspirert av hyllene i Orientexpressens togkupéer.

  • Ytterst på hattehyllen sitter en messingfarget metallstang, som gjør den ekstra holdbar.
  • Kombinér gjerne med andre produkter i Inverness-serien for et helhetlig uttrykk.

Størrelse

  • Bredde: 45
  • Høyde: 32
  • Dybde: 32

Serie

Iverness er en entrémøbelserie i klassisk stil. Brunfarget eik gir et tidløst og eksklusivt uttrykk. Møbelserien inneholder blant annet benk, hattehylle, skohylle og speil som gjør det enkelt å skape et helhetlig entrémiljø.

Vedlikehold

Tre er et naturlig materiale og hvert møbel er unikt. Fargen vil derfor variere fra et møbel til et annet, og vil også endres over tid.

For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold.

For å holde møblene rene og frie for merker og flekker, er det viktig at væske og fett vaskes av overflaten med en gang. For å rengjøre tremøblet bør det brukes en lett fuktet og godt oppvridd klut, etterfulgt av en tørr klut for å sikre at treet ikke absorberer fukten.

Temperatur og fuktighet påvirker hvordan treet krymper og sveller, Dette kan medføre at dører, ben, skuffer og tilleggsplater varierer i tilpasning. Du bør derfor justere og etterstramme skruer og beslag regelmessig.