Speil

Speil har både estetiske og praktiske funksjoner i et rom. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.
Filtrering
Pris
Merke
Farge
61 produkter 24 61

Speil med lekre fasonger og former

Et speil er ganske enkelt et must å ha for alle hjem. Speil har en helt unik evne til å få rom til å føles større, samtidig som de både kan være svært dekorative og ha en meget praktisk funksjon. Derfor kan det også gjerne brukes i alle rom i hjemmet. I tillegg til baderommet, så har vi ofte speil på soverommet og gangen. De fleste ønsker gjerne å ta en siste sjekk av antrekket og hvordan man ser ut før man går ut døren hver morgen.

Foretrekker du firkantede eller runde speil?

Start med å tenke på hvilket rom du skal plassere speilet, så legger det gjerne føringer for hvilken type speil som passer best for der du skal ha det. Det finnes i dag mange forskjellige utforminger av speil og vi har utvalget som kan være med å gi deg inspirasjonen du trenger. I tillegg til firkantet og runde speil, så har vi også store, små, smale, brede, gulvspeil og speil med hylle. Velg mellom mange ulike farger, materialer og fasonger. Tenk også på hvordan møblene ser ut rundt der speilet skal stå. Det kan være det er en spesiell farge som vil passe best på rammen til speilet. Til syvende og sist blir det opp til din stil og smak. Utforsk vårt sortiment og finn dytt neste speil.