Trend / Inspirasjon:
Resirkulert tekstil fra Wonderland

Til Wonderlands nye kolleksjon hos Møbelringen, kan du velge et tekstil som kan resirkuleres til nye produkter. Bra for deg. Bra for miljøet. Wonderland RECYCLABLE er et OEKO-TEX®-sertifisert tekstil som lages av restprodukter. Fremstillingen trenger ikke vann og lave produksjonstemperaturer reduserer energibruken. Som alle andre tekstiler fra Wonderland, er det resirkulerbare tekstilet vaskbart på 60°C.

Se Wonderlands søvnambassadør Janneche Weeden fortelle om tekstilet:

Bærekraftig design

Wonderland vil bidra til bærekraftig utvikling med senger som har lang levetid. Målet er at alle deler enkelt kan byttes, gjenvinnes eller resirkuleres. Et resirkulerbart tekstil er et viktig steg i Wonderlands arbeid med å finne materialer og produksjonsmetoder som reduserer miljøavtrykket.

Wonderland 412 V8 regulerbar, i Rock tekstil.Wonderland 412 V8 regulerbar, i Rock tekstil.
Wonderland 412 V8 regulerbar, i Rock tekstil.

Farger

Wonderlands resirkulerbare tekstil tilbys kun hos Møbelringen og finnes i 5 farger: Air, Rock, River, Forest og Rain. For å gi et sunt og godt sovemiljø kan tekstilene taes av og vaskes på 60°C.

Wonderland resirkulerbare tekstiler fargevalg.Wonderland resirkulerbare tekstiler fargevalg.

Norskproduserte senger

Wonderlands senger produseres på Åndalsnes i Romsdalen og samarbeidet med et flertall lokale underleverandører gir en effektiv og kortreist produksjon. Wonderland er opptatt av hvordan du skal få best mulig søvnkvalitet og hvordan du skal få et sunt og godt sovemiljø.

Wonderland K4 kontinental, i Air tekstil.Wonderland K4 kontinental, i Air tekstil.
Wonderland K4 kontinental i Air tekstil.

Eksempler senger i resirkulerbart tekstil

På Wonderlands nettside finner du mer informasjon om:


For mer inspirasjon, se Wonderlands brosjyre her.