Innredningstips til entré og gang

Hjemmets første rom, og det som møter deg og gjestene dine når du kommer inn døren, bør også få litt kjærlighet – med enkle grep kan du innrede både inspirerende og funksjonelt i gangen. Her er noen innredningstips til hvilke møbler du kan velge til entréen din.

En rotete og kaotisk gang fylt til randen av klær og sko, bidrar ikke til å senke skuldrene etter en lang og slitsom dag – mens en ryddig og luftig entré der alt har sin plass, gir god energi som man kan ta med seg videre inn i huset eller leiligheten. Skal du oppgradere entreen finner du tipsene du trenger her.

Når alt har sin plass, er det mye enklere å holde orden. Serien Milford har smarte møbler som ikke tar mye plass, og som gir et lett og luftig uttrykk i gangen – serien passer derfor veldig godt også til mindre rom.Når alt har sin plass, er det mye enklere å holde orden. Serien Milford har smarte møbler som ikke tar mye plass, og som gir et lett og luftig uttrykk i gangen – serien passer derfor veldig godt også til mindre rom.
Når alt har sin plass, er det mye enklere å holde orden. Serien Milford har smarte møbler som ikke tar mye plass, og som gir et lett og luftig uttrykk i gangen – serien passer derfor veldig godt også til mindre rom.

Interiør til entré

Når du skal innrede en entre eller gang, er det et godt tips å ha to tanker i hodet på én gang: Det skal være funksjonelt – og det skal være fint å se på. Entréen er det første rommet du møter når du kommer hjem, og det gjør det ekstra viktig at rommet setter en god stemning.

Noir konsollbord. Joy er en møbelserie i matt, sortlakkert metall. Det luftige uttrykket gjør det godt egnet til både små og store entreer. Serien består av konsollbord, hyller, speil og knaggrekker.Noir konsollbord. Joy er en møbelserie i matt, sortlakkert metall. Det luftige uttrykket gjør det godt egnet til både små og store entreer. Serien består av konsollbord, hyller, speil og knaggrekker.
Noir konsollbord. Joy er en møbelserie i matt, sortlakkert metall. Det luftige uttrykket gjør det godt egnet til både små og store entreer. Serien består av konsollbord, hyller, speil og knaggrekker.

Et godt interiørtips til innredning av en entré eller gang, er å forsøke å finne møbler og tilbehør som matcher den stilen som preger resten av hjemmet ditt. Er du svak for lys eik, eller vilt begeistret for sortlakkert metall kan du gjerne omfavne stilen også i entreen.

Et garderobeskap rommer mye, og skaper ro og orden i entreen. Space er et enkelt og rimelig garderobeskap med høyglans fronter, mens systemgarderoben Save lar deg bygge din egen garderobeløsning. Det lekre garderobeskapet Paris har et mer klassisk design.Et garderobeskap rommer mye, og skaper ro og orden i entreen. Space er et enkelt og rimelig garderobeskap med høyglans fronter, mens systemgarderoben Save lar deg bygge din egen garderobeløsning. Det lekre garderobeskapet Paris har et mer klassisk design.
Et garderobeskap rommer mye, og skaper ro og orden i entreen. Space er et enkelt og rimelig garderobeskap med høyglans fronter, mens systemgarderoben Save lar deg bygge din egen garderobeløsning. Det lekre garderobeskapet Paris har et mer klassisk design.

Smarte garderobeløsninger til gangen

Også kommoder og små skap passer godt i gangen, og rommer alle småting du vil gjemme bort når det ikke er i bruk. Nøkler, lommebok, votter, luer og reflekser bør ligge lett tilgjengelig, så du ikke må bruke unødig tid på å lete når du skal ut av døren. Et godt tips er å gi hvert familiemedlem sin egen skuff eller hylle – så vet alle hvor de skal legge fra seg tingene sine.

Kommoden i Oslo-serien passer perfekt i gangen. Kommoden i valnøtt fra Ry-serien har en elegant retrolook. Begge seriene har oppbevaringsløsninger i flere størrelser. Det høye skapet fra Civitas-serien fås i sort eik, lys eik og valnøtt. Kommoden i Oslo-serien passer perfekt i gangen. Kommoden i valnøtt fra Ry-serien har en elegant retrolook. Begge seriene har oppbevaringsløsninger i flere størrelser. Det høye skapet fra Civitas-serien fås i sort eik, lys eik og valnøtt.
Kommoden i Oslo-serien passer perfekt i gangen. Kommoden i valnøtt fra Ry-serien har en elegant retrolook. Begge seriene har oppbevaringsløsninger i flere størrelser. Det høye skapet fra Civitas-serien fås i sort eik, lys eik og valnøtt.
LESS-serien er en vegghengt oppbevaringsserie som like gjerne kan brukes i gangen som i stuen. Reolen kan bygges som du ønsker, så du også kan tilpasse den til en liten entré. Den har smarte rom med skyvedører der du kan legge nøkler og småting,LESS-serien er en vegghengt oppbevaringsserie som like gjerne kan brukes i gangen som i stuen. Reolen kan bygges som du ønsker, så du også kan tilpasse den til en liten entré. Den har smarte rom med skyvedører der du kan legge nøkler og småting,
LESS-serien er en vegghengt oppbevaringsserie som like gjerne kan brukes i gangen som i stuen. Reolen kan bygges som du ønsker, så du også kan tilpasse den til en liten entré. Den har smarte rom med skyvedører der du kan legge nøkler og småting,

Inspirasjon til pynt av entré

For å skape en inspirerende atmosfære i gangen, kan du gjerne pynte med grønne planter i pene potteskjulere, sette frem kurver til smart og dekorativ oppbevaring av tøfler, og henge opp noen vakre bilder på veggene. Pene speil pynter også opp en liten gang, og får den til å virke større.

Personlige detaljer og pynt gjør entreen til et hyggelig sted å komme inn. Chris kurvsett fra Broste, Milford speil med hylle, bilde på canvas «I'm diving down to give you air» Personlige detaljer og pynt gjør entreen til et hyggelig sted å komme inn. Chris kurvsett fra Broste, Milford speil med hylle, bilde på canvas «I'm diving down to give you air»
Personlige detaljer og pynt gjør entreen til et hyggelig sted å komme inn. Chris kurvsett fra Broste, Milford speil med hylle, bilde på canvas «I'm diving down to give you air»

Pynt og inspirasjon til inngangspartiet

Området før du trer inn over dørstokken, er også et fint sted å ønske velkommen ved å pynte litt. Trenger du inspirasjon til hvordan du kan dekorere og skape et koselig inngangsparti, kan planter og blomster være et fint sted å starte. En blomsterkasse, som de rustfrie plantekassene fra BEDD, gjør seg godt ved døren og bidrar til å skape et hyggelig inngangsparti.

Skap en koselig oase og «minihage» utenfor inngangsdøren – da har du satt en hyggelig tone allerede før du kommer over dørstokken og inn i entreen. Plantekassene fra BEDD kan brukes alene eller settes sammen for å passe din uteplass. Skap en koselig oase og «minihage» utenfor inngangsdøren – da har du satt en hyggelig tone allerede før du kommer over dørstokken og inn i entreen. Plantekassene fra BEDD kan brukes alene eller settes sammen for å passe din uteplass.
Skap en koselig oase og «minihage» utenfor inngangsdøren – da har du satt en hyggelig tone allerede før du kommer over dørstokken og inn i entreen. Plantekassene fra BEDD kan brukes alene eller settes sammen for å passe din uteplass.

Smarte tips til innredning av gangen!

  1. Gi alle i familien sin egen skuff eller hylle, På den måten sikrer du at alle har et sted å legge fra seg tingene sine når de kommer hjem.
  2. Har du en liten entré, er det viktig at alt har sin plass, da er det enklere å holde orden.
  3. Ikke vær redd for å innrede i din personlige stil også i gangen – heng opp fine familiebilder, mal veggene i favorittfargen din og gjør det ekstra hyggelig å komme hjem.