Trend / inspirasjon:
Få det fint på hytta!


Hytta er stedet vi drar for å slappe av, for å nyte nærhet til naturen og en viss form for stillhet, og tid med de man er glad i. Mye har skjedd med den norske fjellhytta, og mange har i dag vel så god standard her som hjemme.


Møblene i hytta er fra Møbelringen, og våre merkevarer Woodstory og Hjellegjerde. Dette er skandinavisk design og kvalitet med skreddersøm, så du kan få det akkurat slik du ønsker. Her kan du velge farger, type treverk, tekstiler og størrelse, slik du vil.

Hjellegjerde

Hjellegjerde er møbler av høy kvalitet med mange valgmuligheter. Her er Anne modulsofa som kan bygges etter dine behov og ønsker. En modulsofa kan settes sammen bit for bit, helt til du har en sofa som er skreddersydd til stuen din. Anne har moduler i utallige variasjoner, finn farger og materialer som passer. Med modulsofa kan du selv designe din egen sofa akkurat som du vil i tidsriktig design.

Anne modulsofa fra HjellegjerdeAnne modulsofa fra Hjellegjerde
Anne modulsofa fra Hjellegjerde

Woodstory

Serien består blant annet av spisebord, sofabord, småbord, skap og skjenker i solid dansk håndverk med høy kvalitet, god finish og flotte detaljer. Møbler fra Woodstory produseres etter at du har tatt dine valg for materialer og finish. Dette gir deg full frihet til å skape og tilpasse ditt eget møbel. Du kan velge mål, farger, behandling, lakkering, knotter og ben. Det du ønsker, det får du – så enkelt er det.

Woodstory spisebordWoodstory spisebord
Woodstory spisebord
Woodstory spisebordWoodstory spisebord
Woodstory spisebord
Woodstory konsollbordWoodstory konsollbord
Woodstory konsollbord

God søvn viktig også på hytta

En stor og god seng med en myk hodegavl rammes inn av nette nattbord med elegante bordlamper. Myke tekstiler og ekstra puter er prikken over i-en, og rommet innbyr til en god natts søvn.

North rammeseng med praktisk oppbevaringNorth rammeseng med praktisk oppbevaring
North rammeseng med praktisk oppbevaring
Balder sovesofaBalder sovesofa
Balder sovesofa
Balder sovesofaBalder sovesofa
Balder sovesofa

Se årets hyttemagasin

Velkommen til din lokale Møbelringen-butikk, vi hjelper deg med tips og råd til innredning på hytta og valg av møbler i skreddersøm som passer deg.