Trend / inspirasjon:
Få det fint på hytta!


Hytta er stedet vi drar for å slappe av, for å nyte nærhet til naturen og en viss form for stillhet, og tid med de man er glad i. Mye har skjedd med den norske fjellhytta, og mange har i dag vel så god standard her som hjemme. Se dette lekre hytteprosjektet som er innredet av interiørdesigner Charlotte Green, og også vist i interiørmagasinet Maison.


Charlotte sier til magasinet: Før ble jeg mest kontaktet av folk med mye penger som ville ha hytter som oste av luksus. I dag vil et bredere lag av folket ha hjelp til å innrede hyttene sine, og stilen er enklere. Det virker som vi er litt mer i «back to nature», litt mer nøkterne. Selv om vi ønsker at omgivelsene skal si noe om hvem vi er, skal der ikke være glam.


Inspirasjon til interiør her er hentet fra sand og snø, som en myk og dus oase som lyser opp mot mørke trevegger.


Mange av møblene i hytta er fra Møbelringen, og våre merkevarer WOODSTORY og HØDNEBØ. Dette er skandinavisk design og kvalitet med skreddersøm, så du kan få det akkurat slik du ønsker. Her kan du velge farger, type treverk, tekstiler og størrelse, slik du vil.

Hødnebø Hellesund Woodstory LHødnebø Hellesund Woodstory L

Hødnebø fra Risør

Hødnebø er møbler av høy kvalitet. Gode møbler skal tåle å bli brukt mer enn til pynt, og gode møbler skal fortsatt være vakre etter mange års tjeneste. Derfor er oppgaven deres like tydelig som den er ambisiøs: Hødnebø skal skape møbler for livet. Med deres modulsofaer kan du selv designe din egen sofa akkurat som du vil i tidsriktig design.

Woodstory spisebord og spisestolWoodstory spisebord og spisestol

Woodstory

Serien består av spisebord, sofabord, småbord, skap og skjenker i solid dansk håndverk med høy kvalitet, god finish og flotte detaljer. Møbler fra Woodstory produseres etter at du har tatt dine valg for materialer og finish. Dette gir deg full frihet til å skape og tilpasse ditt eget møbel. Du kan velge mål, farger, behandling, lakkering, knotter, og ben. Det du ønsker, det får du – så enkelt er det.

Wonderland seng Hødnebø interiørdetaljerWonderland seng Hødnebø interiørdetaljer
San Diego 2v3 VB m/bord hagemøblerSan Diego 2v3 VB m/bord hagemøbler

Velkommen til din lokale Møbelringen-butikk, vi hjelper deg med tips og råd til innredning på hytta og valg av møbler i skreddersøm som passer deg.