6 favoritter fra Møbelringen:

Årets mest moderne spisestoler i nordisk design

Vi elsker å tilbringe mange timer rundt bordet sammen med familie og gode venner, men da må vi sitte godt. Her får du spisestoler med og uten armlener som kombinerer lekkert design og komfort – finn din favoritt!

Moderne spisestuestoler er langt unna fortidens harde pinnestoler som ikke inviterte til å bli sittende særlig lenger enn til desserten. De nye spisestolene er derimot både pene å se på og gode å sitte på, og frister til å bli ved spisebordet også lenge etter at måltidet er fortært.

Norske hjem har tradisjonelt vært møblert med kortreist design, og vi ser fortsatt ofte etter norsk og nordisk design også når vi skal handle spisestuestoler. Derfor har vi samlet 6 av de fineste moderne spisestolene i nordisk design, så du kan finne dine nye spisestuestoler.

Alison spisestol med sving

Alison spisestol er en nett og allsidig stol med sving, med meget god sittekomfort. Dette er en spisestol som er god å sitte lenge i. Passer godt inn til mange spisebord og stiler, kan bestilles med eller uten arm og kommer i flere farge-/tekstilvarianter.

Alison spisestol med svingAlison spisestol med sving

Woodstory Minestrone spisestol

Det stilrene uttrykket til spisestuestolen Minestrone reflekterer den nordiske tankegangen om at ting skal være funksjonelle og samtidig vakre og varige. Eik er et materiale som tradisjonelt er mye brukt til denne type stoler, fordi det er solid og bare blir penere med årene. Stolen inviterer til mange timer i hyggelig lag ved bordet.

Woodstory Minestrone spisestolWoodstory Minestrone spisestol

Nagano spisestol

Denne moderne stolen finnes i flere farger og har et lekent og morsomt design. Denne i lakkert massiv eik og med sete i lysegrå tekstil er både stilig og komfortabel – og ikke minst stabil. Dette er en stol du kan ha resten av livet om du tar vare på den, og den blir penere og mer personlig i uttrykket jo mer du bruker den.

Cisco spisestolCisco spisestol

Kato spisestol

Det mørkegrå tekstilet er lekkert mot hvitpigmentert eik, men foretrekker du lysere trekk eller mørkere stol, får du det også. Både sete og rygg er trukket i stoff, noe som gjør stolen ekstra behagelig, i tillegg til å være en lekker detalj rundt spisebordet. Den er enkel å montere og vil bli en av husets mest populære sitteplasser.

Kato spisestolKato spisestol

Bolton spisestol med armlener

Når du skal velge design til dine spisestuestoler kan du godt leke med kontraster, som en heltrukket spisestol til et massivt trebord – du skal kunne uttrykke din personlige stil også i spisestuen. Bolton fåes i grå eller grønn og er en behagelig og stilren stol som er god å sitte i gjennom hele kvelden.

Bolton spisestolBolton spisestol

Stressless Laurel spisestol med armlener

Når det gjelder spisestuestoler i norsk design kommer vi ikke utenom Stressless. Spisestolen Laurel kan skreddersys til dine behov og designønsker – med eller uten armlener, med høy eller lav rygg, og i ulike farger, tekstiler og ben. Stolen har en glidefunksjon som gjør at den følger dine bevegelser, og BalanceAdapt™-systemet gir en diskret og behagelig gyngefunksjon.

Stressless Laurel spisestolStressless Laurel spisestol

Spisestoler i nordisk design – her er noen flere varianter: