Handle hos Møbelringen

Velkommen til Møbelringen. Vi er en møbelkjede med over 60 medlemseide faghandelbutikker godt spredt over hele landet. Vi bestreber oss på å yte god service, ha trivelige butikker, og gi god faglig veiledning til deg som kunde.

Vi tilbyr et spennende sortiment med både norske og utenlandske merkevarer hvor du selv har muligheten til å skreddersy møblene etter dine ønsker. Du kan velge mellom et bredt utvalg tekstiler og farger, treverk og størrelser. Det gjør hvert møbel unikt og spesielt for dine behov. Våre dedikerte og dyktige medarbeidere hjelper deg med å finne det som passer din personlige stil.

Handle i butikk

I våre butikker finner du medarbeidere som har god fagkunnskap og kan gi deg veiledning og gode råd. Vi setter deg som kunde i fokus og ivaretar dine ønsker og behov. Vi sørger for at disse blir realisert. Velkommen til din lokale Møbelringen-butikk.

Bestille med Klikk&Hent

Med klikk og hent bestiller du på nett og henter varene i den nærmeste Møbelringen-butikk. Utvalg av hva som kan bestilles med Klikk&Hent finner du på mobelringen.no. Her finner du oversikt over varer, og om vare finnes i din lokale butikk. Se mer her om Klikk&hent her.

Handle på nett

Noe av vårt sortiment kan du handle i vår nettbutikk, men mange varer selges kun i butikk. Dersom varen ikke er tilgjengelig på nettlager, kan du benytte Klikk&Hent eller handle direkte i butikk. Se vilkår for netthandel her.