Art. nr. 326038

Brooklyn spisebord 95x220 cm

Hvitpigmentert eik, x-ben i metall.
Førpris  13 999,-–  10 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Brooklyn spisebord i hvitoljet eik, er lyst og robust og passer perfekt til de andre produktene i Brooklyn-serien eller andre spisestuemøbler i moderne, nordisk stil.

  • Heltre eik
  • Bordet kan suppleres med opptil to endeplater (kjøpes i tillegg)

Størrelse

  • Bredde: 95
  • Høyde: 75
  • Lengde: 220

Serie

Brooklyn er en serie kvalitetsmøbler fra svenske Rowico. Spisestueserien består av blant annet av spisebord, sideboard og skap i massiv eik. Alle deler i hvitpigmentert, oljet eik eller mørkebrun, lakkert eik i tidsriktig, nordisk stil.

Vedlikehold

Tre er et vakkert og svært levende naturmateriale, hvis utseende og størrelse påvirkes av lys, temperatur og fuktighet. Tynne sprekker mellom sammenføyde tredeler kan oppstå og er en konsekvens av at materialet beveger seg og er helt normale. For å minimere risikoen for sprekker og bevegelser er det viktig at møblene står i et miljø med jevn temperatur og fuktighet. Ikke la møblene stå i direkte sollys og la hele treoverflaten utsettes for like mye lys, ellers risikerer du å få fargeforskjeller på overflaten. På spisebordet, ikke glem å sette inn illegg- eller tilleggsplaten med jevne mellomrom, slik at den rekker å ta igjen resten av bordet.

Ved montering er det viktig at møblene håndteres varsomt og monteres på et rent og mykt underlag, for eksempel et mykt teppe. Løft møblene i de bærende delene slik at de ikke blir skadet. Monter alltid på møbelføtter/gulvbeskyttere for å beskytte gulv mot riper og skader.