Betaling og finansiering

Betaling ved kjøp i nettbutikken

Ved kjøp på mobelringen.no har vi ulike betalingsalternativer som du selv står fritt til å velge mellom. Gjennom Klarna har du mulighet til å velge faktura, delbetaling eller kortbetaling. Det er også mulig å handle med kreditt-/debetkort utenom Klarna.

 

Klarna betalingsløsninger

Kortbetaling
Ved bruk av Klarnas løsning for kortbetaling vil vil Klarna trekke betalingsbeløpet fra kortet ditt direkte etter at kjøpet er gjennomført. Møbelringen mottar betalingen fra Klarna når ordren din er sendt til deg.

Faktura
Dersom du velger Klarna faktura vil den sendes til e-posten du registrerte da du gjennomførte kjøpet. Faktura aktiveres enten ved mottak av varen eller når varen sendes til deg, avhengig av hvilke varer du handler. Du har 30 dagers kostnadsfri betalingsutsettelse fra fakturadatoen.

Delbetaling
Gjennom Klarnas delbetaling har du mulighet til å nedbetale kjøpet over 3-36 måneder. Vi gjør oppmerksom på at delbetaling eller faktura er en avtale mellom deg som kunde og Klarna, les nøye igjennom avtalen før du gjennomfører kjøpet.

 

Dersom du opplever problemer med å velge Klarna faktura eller delbetaling årsaken være:

  • Du er under 18 år
  • Du har oppgitt et ugyldig personnummer
  • Du har registrert en annen adresse enn din folkeregistrerte
  • Klarna godkjenner ikke din kreditt

Vi vil gjøre deg oppmerksom at Møbelringen ikke har tilgang til å se hva du har i kreditt, hvilke beløp du har utenstående, purregebyrer eller evt tilfalte renter grunnet GDPR. Ved spørsmål som angår betaling gjennom Klarna, kontakt Klarna sin kundeservice på telefon 21 01 89 91 eller se Klarna sine ofte stilte spørsmål

 

Debet-/kredittkort

Du har også mulighet til å betale med debet-/kredittkort utenom Klarna. Når kjøpet er gjennomført vil beløpet reserveres på din konto. Når varen/e er på vei til deg, vil beløpet trekkes.


Betaling og finansiering i Møbelringen butikk

Handle i en Møbelringen butikk

Når du handler i en Møbelringen-butikk, betaler du med et betalingskort eller kredittkort i kassen. Dersom du skal handle en bestillingsvare, betaler du et depositum ved bestilling og resten av summen ved henting. 


Handle gjennom Klikk og hent

Klikk og hent er mulig å benytte på alle varer som er på lager i valgt butikk. Når du bestiller et produkt gjennom Klikk og hent på mobelringen.no reserveres varen til deg, mens betalingen gjennomføres i butikken ved henting. Det er mao ikke et kjøp som er gjennomført gjennom fjernsalg, men behandles som et ordinært kjøp i en fysisk butikk. 

 

Finansiering

Møbelringen tilbyr en rammekreditt i samarbeid med Express Bank. Med denne avtalen kan du utsette betalingen på et kjøp i et gitt antall måneder. Du kan handle i dag og betale på et senere tidspunkt.

Les mer om finansering her