Art. nr. 356806

Athene teppe 160x230 cm

Grå. Håndtuftet ull.
Førpris  3 899,-–  2 729,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 2-3 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Athene er et håndtuftet teppe av ull med bakside av stødig bomullscanvas, 100% nedbrytbare naturmaterialer. Ullen gjør at teppet er varmt og lunt mot føttene.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

For å redusere slitasje på teppet bør ikke Athene utsettes for tråkk med gummisåler eller andre grove materialer. Alle tepper med kuttet (tuftet) garn har en tendens til å loe noe den første tiden pga overskuddsgarn som løsner fra teppet når det tas i bruk. Vi anbefaler jevnlig støvsuging, men husk å holde børsten på støvsugeren inne (unngå robotstøvsuger). Dersom du impregnerer teppet før bruk vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking. For å redusere noe av falmingen anbefaler vi at teppet roteres etter en tids bruk. Teppet skal ikke ristes, men heller henges opp og bankes. Unngå robotstøvsuger.