Art. nr. athene-teppe

Athene - teppe

Taupe. Håndtuftet ull.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Athene er et håndtuftet teppe av ull med bakside av stødig bomullscanvas, begge miljøvennlige og nedbrytbare naturmaterialer. Ullen gjør at teppet er varmt og lunt mot føttene. Athene fås i fargene taupe, grå og plomme i størrelse 160x230 og 200x290. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

For å redusere slitasje på teppet bør ikke Athene utsettes for tråkk med gummisåler eller andre grove materialer. Alle tepper med kuttet (tuftet) garn har en tendens til å loe noe den første tiden pga overskuddsgarn som løsner fra teppet når det tas i bruk. Vi anbefaler jevnlig støvsuging, men husk å holde børsten på støvsugeren inne (unngå robotstøvsuger). Dersom du impregnerer teppet før bruk vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking. For å redusere noe av falmingen anbefaler vi at teppet roteres etter en tids bruk. Teppet skal ikke ristes, men heller henges opp og bankes. Unngå robotstøvsuger.