Art. nr. amber-teppe

Amber - teppe

Melert offwhite.
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Amber er et håndlaget teppe av ren New Zealand ull og en stabiliserende bakside av bomullscanvas, 100% nedbrytbare naturmaterialer. Et teppe av ull vil alltid være lunt og komfortabelt å sette føttene på.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Serie

Amber kommer i fargene melert offwhite, melert natur og melert grå i størrelse 160/230, 200/290 og Ø200.

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

For å redusere slitasje på teppet, anbefaler vi at det ikke blir utsatt for tråkk med gummisåler eller andre grove materialer. Dersom noen av teppets fibre slites og stikker opp av teppet kan dette enkelt puttes tilbake eller klippes forsiktig bort. Etter en tids bruk kan noen av løkkene i teppet løsne langs kanten. Dette er ikke uvanlig da løkkene i teppet har blitt kuttet under kanting. De løse trådene kan klippes forsiktig bort.

Vi anbefaler jevnlig støvsuging med børsten inne (unngå robotstøvsuger). Dersom du impregnerer teppet før bruk vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.