Art. nr. woodstory-urban-spisebord

WoodStory Urban - spisebord

Modell 65RR. Heltre ask grå brunoljet. Kantprofil 3. Delt plate. Radiusben (RR).
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

I WoodStory-serien kan du selv sette sammen spisebord, sofabord eller oppbevaringsmøbel ut fra en lang rekke valgmuligheter! Først velger du den bordplaten og de ben du ønsker. Så kommer muligheten for å velge størrelse, farge og overflate blant en lang rekke muligheter. Du kan kort sagt få tilpasset bordet akkurat som du vil ha det!

  • Ask eller eik
  • Mange farger
  • Flere benvalg
  • Plass til inntil 2 illeggsplater á 50 cm.
  • Plass til oppbevaring av 2 stk illeggsplater i bordet

Størrelse

  • Bredde: 100
  • Lengde: 220

Serie

Denne serien er et moderne tillegg til WoodStory-serien. I WoodStory Urban finner du smarte oppbevaringsmøbler med et bredt utvalg av størrelser og utforminger. Du har her mulighet til å velge farge og ben. Spisebordene fåes med synkrontuttrekk og oppbevaring av ileggsplatene. Du kan få både rundt eller rektangulært bord med mulighet for utvidelse eller endeplater. WoodStory Urban gir deg muligheten til å skape et unikt bord.

Vedlikehold

For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold. For oljete produkter anbefales det å behandle møbelet med en naturlig treolje før det tas i bruk.

DAGLIG PLEIE: For å holde møblene rene og frie for merker og flekker er det viktig at væske og fett vaskes av overflaten med en gang. For å rengjøre tremøblet bør det brukes en lett fuktet og godt oppvridd klut, etterfulgt av en tørr klut for å sikre at treet ikke absorberer fukten.

UDVIDET PLEIE (1-3 GANGER årlig): Det anbefales at oljete, lakkerte og såpebehandlede møbler behandles med et pleieprodukt (olje/lakk/såpe) minst to ganger i året. Avhengig av forhold som varme, fuktighet, sollys osv. kan møblene ha bruk for flere eller færre behandlinger. Husk også at behandle treets underside, så det behandles likt, da den ene side ikke bør være tørr, mens den andre behandles - dette kan forårsake bevegelse og sprekker i treet.