Art. nr. vimmerby-nakkestotte

Vimmerby - nakkestøtte

63x15 cm. Tekstil Irma linen.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Vimmerby nakkestøtte gir deg en ekstra komfort når du sitter i sofaen.

Størrelse

  • Bredde: 63
  • Høyde: 15

Serie

Vimmerby er en modulsofa som leveres i faste oppsett og løse moduler – her har du har muligheten til å tilpasse sofaen akkurat slik du vil ha den. Velg mellom ulike armlen, ben og et stort utvalg tekstiler i ulike farger og uttrykk. Vimmerby leveres med vendbare ryggputer av skumkjerne svøpt i fibervatt, og seteputer med kaldskum kjerne og softtopp for ekstra god holdbarhet og sittekomfort. Heltre rammeverk som gir god og bærende konstruksjon. Med Vimmerby kan du skape din drømmesofa som passer deg og din stue.

Vedlikehold

Støvsug møbelet regelmessig for å forhindre at støv, smuler og annet smuss legger seg i tekstilet. Støvsug alltid før du benytter skumrens. For de aller fleste tekstiler og skinn er impregnering anbefalt. Ull skal ikke impregneres da dette ødelegger de naturlige egenskapene ulltekstiler har. Det er lettere å få bort flekker fra ull enn fra andre tekstiler. Dersom ditt møbel har løse tekstilputer anbefaler vi at du vender dem regelmessig og også bytter rundt på dem dersom du har mulighet til det.