Art. nr. 264186

Solar Line parasoll Ø300 cm

Parasoll i fargen Lys Grå. Parasollfot må kjøpes separat.
 1 499,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Hartmans robuste, dekorative og praktiske parasoller tilbyr både skygge og sjarm til enhver uteplass. Solar Line Ø300 er en pop-up parasoll med klassisk rund parasollduk på 3m i diameter. Parasollstangen er sort i pulverlakkert aluminium og parasollen har 8 stålpiler. Solar Line kan tiltes sideveis med en knapp øverst på stangen, samt høydejusteres. Dette er praktiske funksjoner med tanke på hindringer i høyden eller når solen står lavt om kvelden.


Parasollduken er laget av UV-bestandig polyester med en fargeekthet på 5 (skala 1-5), som gjør den godt egnet til å opprettholde sine fargeegenskaper over tid. Med en tetthet på 200g/m2 gir duken dessuten effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Den har en UPF-verdi på 50+, som betyr at den kun slipper gjennom 2% av solens UV-stråler. Stoffet er behandlet med et belegg som avviser fuktighet og smuss.


Solar Line Ø300 trenger en 40kg parasollfot som kjøpes separat. Vi anbefaler å kjøpe beskyttelsestrekk til Solar Line og benytte dette når parasollen ikke er i bruk. Dette forlenger produktets levetid ved å beskytte mot vær og vind, samt minimere sjansen for solfalming. Parasollduken må alltid være helt tørr før trekket taes på.


Vis alltid forsiktighet ved bruk av Solar Line i vind. Vær forsiktig med flammer, olje og fett eller varme gjenstander da dette kan føre til permanent skade på produktet. Hard børste, høytrykkspyler eller slipende rengjøringsmidler må heller ikke benyttes.

Størrelse

  • Bredde: 16
  • Høyde: 16
  • Lengde: 170
  • Diameter: 300

Serie

Hartman Solar Line parasoller kjennetegnes ved at de ikke har sveiv, og at duken enkelt og kjapt skyves opp og låses i rett posisjon. De kan enkelt høydereguleres og tiltes. Stangen er laget i aluminum og er 38mm tykk. Duken er i polyester med UPF 50 UV faktor. Det anbefales å bruke parasolltrekk når parasollen ikke er i bruk for å opprettholde UV faktoren, samt for å beskytte parasollen mot skitt, smuss og solbleking.

Vedlikehold

For å holde parasollen i god stand bør støv og skitt regelmessig fjernes fra parasollduken. Ved enkel rengjøring kan parasollen spyles med en hageslange. For grundigere rengjøring, kan man bruke litt Zalo-vann eller Hartman Fabric Cleaner og en myk klut, svamp eller børste. Spyl den åpne parasollen med en hageslange og vask parasollduken forsiktig med klut/svamp/børste og mild såpeløsning/Hartman Fabric Cleaner. Skyll deretter med vann til alle såperester er fjernet og la parasollen stå åpen til tørk til duken er helt tørr.

Parasollduken bør imprigneres med Hartman Fabric Protector for å beskytte tekstilet og forlenge parasollens levetid. Slik minimeres risikoen for at flekker setter seg og tekstilet blir ytterligere beskyttet mot UV-stråler. Tekstilet må rengjøres og tørkes helt før impregnering! Parasollen bør oppbevares i et beskyttelsestrekk på et lunt og tørt sted, når den ikke er i bruk. Parasollen må kun slås sammen når duken er tørr.