Art. nr. 179758

Sacco Medium Plus saccosekk

softshell black, 300 liter
Førpris  1 999,-–  1 799,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Saccosekk er like praktisk som den er komfortabel. Lett å holde ren og passer godt til både små og store. Sacco® Medium Plus er trukket i tekstilet Softshell - et mykt, pustende og vannavstøtende tekstil som kommer i fargene lilla, brun og svart. Skal du innrede moderne i dag er Sacco® nærmest en obligatorisk del av inventaret. Saccosekken fås i flere farger og stoffkvaliteter. Den deilige sittesekken er barnas favoritt, men også for ungdom og voksne. Sacco® er alle barns kosestol og finnes i de fleste hjem.

  • Vannavstøtende softshell
  • Produsert i Norge
  • Fås i flere farger

Størrelse

Serie

Sacco® Medium Pluss er en litt større sekk enn Sacco® Medium. Denne størrelsen passer godt til ungdom og voksne som ønsker å kunne synke ekstra godt ned i sekken, og samtidig sitte behagelig. Saccosekken er et verdensberømt sittemøbel, og blant de absolutte ikonene innen møbeldesign fra 70-årene. Sacco® ble skapt i 1968 av tre italienske designere, og i dag produserer Sacco of Norway AS i Norge den originale Sacco®. Hos Møbelringen finner du saccosekker i et stort utvalg farger og størrelser. Du kan også kjøpe refill til alle våre saccosekker.