Art. nr. 356877

Ocean teppe 200x290 cm

Offwhite. Maskinvevd polypropylene.
Førpris  3 799,-–  2 849,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Ocean er et mykt, lett og behagelig teppe i tvistet mikrofibergarn som holder seg godt og er lett å holde rent. Garnet er antistatisk, antibakterielt, fargeekte og Øko-Tex sertifisert. Ocean fåes tre farger; grå, taupe og offwhite i størrelse 160x230 og 200x290. Vi anbefaler teppeunderlag med hensyn til sklisikkerhet.

Størrelse

  • Bredde: 200
  • Lengde: 290

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

Ocean er maskinprodusert i et heatsetbehandlet mikrofibergarn, noe som gjør at teppet får en overflate som er smussavvisende og dermed enklere å rengjøre. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne (unngå robotstøvsuger).

Dersom du impregnerer teppet før bruk, vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.