Art. nr. norwell-spisestol

Norwell - spisestol

Med sving. Grått tekstil. Sorte metallben.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Norwell karmstol er en spisestol med et lekkert og tidløst design. Spisestuestolen har svingfunksjon noe som gjør det enkelt å sette og reise seg fra bordet, samtidig som det gir kroppen mulighet til å bedre variere sittestillingen under et langt måltid. Dette er en stol med svært god sittekomfort. 

  • Kommer i flere farger

Størrelse

  • Bredde: 58
  • Høyde: 83
  • Sittehøyde: 46
  • Dybde: 60

Serie

Den komfortable Norwell spisestolen er perfekt for moderne nordisk interiør. Med sin organiske form og svingfunksjon, gir den en unik kombinasjon av stil og funksjonalitet. Ta plass og nyt både komforten og det moderne designet i denne elegante spisestolen.

Vedlikehold

Støvsug regelmessig for å forhindre at støv, smuler og annet smuss legger seg i tekstilet. Støvsug alltid før du benytter skumrens. For de aller fleste tekstiler er impregnering anbefalt. Ull skal ikke impregneres da dette ødelegger de naturlige egenskapene ulltekstiler har. Det er lettere å få bort flekker fra ull enn fra andre tekstiler.