Art. nr. 375060

Mira teppe 160x230 cm

Beige. Maskinvevet. Øko-Tex sertifisert mikroset polyester.
 2 999,-–  2 249,-–
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Mira er et maskinprodusert teppe som er antistatisk, antibakterielt og fargeekte. Teppet er Øko-Tex standard 100 sertifisert, hvilket innebærer at det ikke inneholder allergi- eller kreftfremkallende fargestoffer. Mira er produsert av mikrofiber polyestergarn som gir et ekstra mykt og behagelig teppe som er enkelt å vedlikeholde og som tåler gulvvarme.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

Jevnlig børsteløs støvsuging vil forebygge at smuss skader teppefibrene. For å bevare teppets levetid og utseende anbefaler vi at det roteres slik at tråkk fordeles på ulike områder. Skulle du være uheldig å søle på teppet må væsken fjernes umiddelbart med en ren, hvit klut som trekker til seg fuktighet. Ikke gni! Dette vil bare gjøre flekken større. Kaffe, te og rødvin fjernes med flekkfjerner som fås kjøpt hos møbelbutikker og faghandlere. Noen flekker krever imidlertid spesialmidler og må utføres av fagfolk, vi anbefaler profesjonell rens fra tid til annen. Dersom du impregnerer teppet før bruk, vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.