Art. nr. 381375001

Milla spisesofa

2,5-seter. Arm C. Tekstil Austin winter moss. Svarte ben.
Førpris  12 899,-–  9 029,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Milla spisesofa med meget komfortabelt tekstilsete og tidløse, klassiske linjer i nordisk stil, passer perfekt inn i ethvert hjem. Spisesofaen er like elegant som den er komfortabel.

  • Milla har en god komfort i sete og rygg som gjør at du kan nyte et avslappet måltid.

Størrelse

  • Bredde: 178
  • Høyde: 87
  • Sittehøyde: 50
  • Dybde: 75

Serie

Milla er en elegant og tidløs serie spisestol og spisesofa med super sittekomfort. Milla spisestol fåes med høy eller lav rygg, med eller uten armlene. Du kan velge mellom mange forskjellige tekstiler og farger. Forskjellige benfarger kan også velges, så her er det lett å finne en spisestol som passer perfekt til akkurat ditt hjem.

Vedlikehold

Støvsug regelmessig for å forhindre at støv, smuler og annet smuss legger seg i tekstilet. Støvsug alltid før du benytter skumrens. For de aller fleste tekstiler er impregnering anbefalt. Ull skal ikke impregneres, da dette ødelegger de naturlige egenskapene ulltekstiler har. Det er lettere å få bort flekker fra ull enn fra andre tekstiler.