Art. nr. 346996

Lucas hjørnesofa

Sunbrella taupe chinè. Sort aluminium.
Førpris  37 999,-–  29 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Lucas hjørnesofa er spesielt utviklet for utendørs bruk og tåler godt å stå ute hele sommeren. En solid ramme i aluminium fungerer som basis for dette hagemøblet. Rammen er dekket med et vanndrenerende og hurtigtørkende skum som igjen er trekt med et tekstil i Sunbrella.

  • Vanndrenerende skum.
  • Kan stå ute hele sesongen, enkel å rengjøre.

Størrelse

  • Bredde: 260
  • Høyde: 80
  • Lengde: 262
  • Dybde: 96

Serie

Vanndrenerende skum, enkel å rengjøre. Sunbrella-materialet har høy resistens mot UV-stråler, nedbør og smuss. Kan vaskes utendørs med vannslange, børste og mildt såpevann. Alternativt Hartman tekstilrens. Etter en tid vil det være lurt å impregnere med Hartman tekstilimpregnering etter rengjøring, da sørger du for at materialet beholder sin vann- og smussavvisende funksjon enda lenger. Aluminiumsben vaskes med mild såpe og vann. 5 års garanti mot solfalming.

Vedlikehold

Kan vaskes utendørs med vannslange, børste og mildt såpevann. Alternativt Hartman tekstilrens. Etter en tid vil det være lurt å impregnere med Hartman tekstilimpregnering etter rengjøring, da sørger du for at materialet beholder sin vann- og smussavvisende funksjon enda lenger. Aluminiumsben vaskes med mild såpe og vann. 5 års garanti mot solfalming.