Art. nr. 289255

Leather Master Grey wood oil

250 ml. Gråpigmentert treolje for ubehandlet eller tidligere oljet treverk.
 269,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 1-5 virkedager

Finnes på nettlager (10+)

Om produktet

Wood Grey Oil er en lett appliserende olje med grå fargepigmenter. Oljen er til gråoljede møbler der fargepigment gjennom ordinær bruk har blitt slitt. Kan også med fordel anvendes på ubehandlede overflater for å forandre nyanse. Flere lag gir en dypere tone.

Dersom ett møbel fra produsenten får påført mer Wood Grey Oil ville det bli mørkere. Ønsker man ikke å gjøre nyansen mørkere, men har behov for å olje bordet anbefaler vi å bruke Wood Natural Oil som er en ufarget olje.  Overflaten kan også behandles med Spray Wax for å bedre beskytte mot flekker og søl. 

Bruk: Egnet for alle treslag. 

Før påføring: Rist flasken godt før bruk. Test alltid produktet på et lite synlig sted. 

Påføring: Påfør et jevnt lag i fiberretningen med pensel, lofri klut eller svamp. Berøres andre flater enn bordplaten skal det straks tørkes av med fuktig klut. Tørketid ca. 10 min., deretter tørkes platen med lofri klut.

Behandlingen gjentas ved behov. La det tørke i 24 timer før bruk. 

NB! Brukte kluter, svamper brennes eller gjennomvætes med vann pga. selvantennelserisiko.

Størrelse

Serie

Gi møblene den pleie de trenger for lengre levetid. Når det kommer til vedlikehold, pleie og reparasjon av overflaten på møbler har Leather Master over 30 års erfaring.