Gjør komfortsonen sommerklar!

Endelig er sommeren her. Med sol, regn og is om hverandre, lange kvelder med middager og desserter – og en god del søl. Norsk sommer krever et par ekstra forholdsregler. For at uteplassen skal bli stedet du er mest komfortabel i sommer, har vi i Møbelringen løsningene for akkurat deg.

Lucas hjørnesofa i Sunbrella-tekstilLucas hjørnesofa i Sunbrella-tekstil
Lucas hjørnesofa i Sunbrella-tekstil

Kanskje så det akkurat ut som på bildet da dere var ferdig å møblere uteområdet, men så forsvant solen, og så begynte det å regne. Med Sunbrella-tekstil på utemøblene, bestemmer ikke været når du skal bære ut og inn uteputene, de er nemlig vannavvisende. Det er jo ganske behagelig, synes vi.

Lucas hjørnesofa er spesielt utviklet for utendørs bruk og tåler godt å stå ute hele sommeren. Rammen er dekket med et vanndrenerende og hurtigtørkende skum som igjen er trekt med et tekstil i Sunbrella.

Med barn i hus, kan sommeren bli alt annet enn stressfri. Har du alltid et halvt øye på isen til minstemann, i tilfelle søl og gris, er Sunbrella redningen! Denne tekstil-typen er smuss- og vannavvisende og superenkel å rengjøre. Det er bare å gå lett over flekken med litt såpevann og en klut, så kan du gå tilbake til å nyte sommerdagen.

Er bryggekanten komfortsonen din? Da er det lurt å investere litt ekstra i et slitesterkt materiale som tåler mer vær, hav og vind. Sunbrella er både slitesterkt og vannavvisende, så du slipper å ofre putene en tanke i hardt vær.

Eva solseng er spesielt utviklet for utendørs bruk og tåler godt å stå ute hele sommeren. Solsengen er utrolig lett å rengjøre, er muggbestandig, vannavvisende og har "pustende" funksjon.

Eva solseng i Sunbrella-tekstil.Eva solseng i Sunbrella-tekstil.
Eva solseng i Sunbrella-tekstil.

Vi har et stort utvalg av hagemøbler i Sunbrella-tekstil, her er noen eksempler: