Hjemme hos Guri:
Møblene fra WoodStory skal vare livet ut

Da Guri Sommerfelt og samboeren solgte hver sin leilighet og kjøpte hus sammen, var det viktig at alt som skulle inn over dørstokken skulle holde høy kvalitet. En jente som er vokst opp i møbelforretning vet nemlig nøyaktig hva hun skal se etter.

– Jeg er nok mer opptatt av møbler og interiør enn andre. Foreldrene mine drev møbelforretning i Kristiansand, og jeg nærmest vokste opp i butikken. Jeg har mange gode minner om da jeg var med faren min ut med bilen for å levere og montere møbler til kundene, forteller Guri.

Kvinnen med den bløde sørlandsdialekten tror hun er litt «miljøskadet» av oppveksten tett på design- og kvalitetsmøbler, og at hun derfor ikke slår seg til ro med det første og beste. Men noe «utstillingshjem» er hun ikke interessert i.

– Å ha en personlig stil er viktig for meg, jeg skal føle meg hjemme i huset mitt, og det skal synes at det er vi som bor her. For meg handler det om at våre personligheter og vårt liv sammen som skal prege hvordan det ser ut hjemme hos oss, sier hun.

Folkefavoritter og personlige klassikere – det er du som bestemmer hva som er en møbelklassiker for deg!

Når du som Guri er vokst opp i en møbelforretning og samboeren din er utdannet snekker, er kravene til godt håndverk skyhøye. Woodstory innfridde hos begge.Når du som Guri er vokst opp i en møbelforretning og samboeren din er utdannet snekker, er kravene til godt håndverk skyhøye. Woodstory innfridde hos begge.
Når du som Guri er vokst opp i en møbelforretning og samboeren din er utdannet snekker, er kravene til godt håndverk skyhøye. Woodstory innfridde hos begge.

Valgte solid håndverk og kvalitet fra Woodstory hos Møbelringen

Møbler i heltre og skinn preger den stilrene, men koselige boligen som ligger ved sjøen i Drøbak. At de har valgt slitesterke kvalitetsmaterialer på spisebord, skjenker og sofa er ingen tilfeldighet.

– Varighet og god kvalitet er viktig for meg, jeg vil omgi meg med møbler som er solide, som skal vare lenge og som ikke bare skal skiftes ut fordi de har gått ut på dato eller har blitt umoderne, forteller Guri.

Hun setter stor pris på at Woodstory-møblene kunne skreddersys deres behov. Blant annet har hun i en av skjenkene som er plassert i den åpne kjøkken- og stueløsningen, spesialtilpassede hyller så hun får plass til de lange serveringsfatene sine. For at de ikke skal gå lei av de solide møblene, har de holdt fargene nøytrale med en grålig farge på både spisebord og skjenker.

– Vi ville at de store møblene skulle ha rolige farger. Så kan man heller bytte ut tilbehøret om man trenger en forandring, sier Guri.

Det solide Woodstory-spisebordet fra Møbelringen var akkurat det Guri og samboeren hadde lett etter. Fargen på bordet er perfekt koordinert med de tre Woodstory-skjenkene som står i stuen og spisestuen. Stolene hadde de fra før.Det solide Woodstory-spisebordet fra Møbelringen var akkurat det Guri og samboeren hadde lett etter. Fargen på bordet er perfekt koordinert med de tre Woodstory-skjenkene som står i stuen og spisestuen. Stolene hadde de fra før.
Det solide Woodstory-spisebordet fra Møbelringen var akkurat det Guri og samboeren hadde lett etter. Fargen på bordet er perfekt koordinert med de tre Woodstory-skjenkene som står i stuen og spisestuen. Stolene hadde de fra før.

Fra meg og deg til oss

Da Guri og samboeren Trond flyttet inn i det nye funkishuset i Drøbak, tok de ikke med seg så mye mer enn klær og tannbørste. De solgte og ga bort alle sine gamle møbler, og startet et nytt kapittel i livet med helt blanke ark.

– Vi valgte å starte på nytt sammen, med nye møbler, for å skape et hjem som var bare vårt. Huset skal være et sted der vi kan skape våre minner, som igjen kan knyttes til de nye møblene. Lange, hyggelige middager med familie og venner ved spisebordet. Fine sommerkvelder på terrassen i behagelige utemøbler. Det er livet, smiler Guri.

Hun har ingen planer om å kvitte seg med noen av Woodstory-møblene de kjøpte da de flyttet inn i huset.

– Vi ønsket oss møbler som vi kunne leve sammen med, som passet inn i vårt liv og som kan bli en del av den historien vi bygger nå. Og både historien og møblene skal vare livet ut.