Personlig stil og varighet:

– Jeg vil jo at hytta skal reflektere hvem jeg er

Marianne Benjaminsen nekter å la familiehytta bli siste stopp for slitne møbler hun egentlig ikke vil ha. Alt som kommer innenfor døren på den røde hytta er nøye utvalgt – og høyt elsket.

Det er ikke bare nye møbler som venter på innsiden av den sjarmerende hytta et lite stykke utenfor Bodø. Møbler fra flere epoker, stilarter og perioder i livet står side om side, og skaper et unikt og hyggelig uttrykk. Her lader Benjaminsen batteriene, og hytta brukes så ofte som mulig.

– Den aller første spisestua jeg kjøpte står her på hytta, og treverket blir bare finere med årene. Jeg liker å blande nye møbler med gamle skatter. Da får jeg frem min personlige stil, sier hun.

Trenger du inspirasjon til spisebord i tre til hytta? Bordene fra Woodstory hos Møbelringen kan skreddersys etter dine behov, lages på bestilling, og er solid og vakkert håndverk.

Samle familien rundt et vakkert spisebord i tre. Dette fra Woodstory har moderne linjer, men bygger på en lang håndverkstradisjon, og passer like godt på hytta som hjemme.Samle familien rundt et vakkert spisebord i tre. Dette fra Woodstory har moderne linjer, men bygger på en lang håndverkstradisjon, og passer like godt på hytta som hjemme.
Samle familien rundt et vakkert spisebord i tre. Dette fra Woodstory har moderne linjer, men bygger på en lang håndverkstradisjon, og passer like godt på hytta som hjemme.
– Det må ikke være nytt, det må ikke være gammelt – men det må være «meg»

Marianne Benjaminsen jobber i Møbelringen ABC i Bodø, og er omgitt av interiørfristelser hver eneste dag. Når de pakker ut nye varer tenker hun alltid: «Hvor på hytta passer dette?»

– Fordi jeg bruker hytta så mye, er det viktig at det er komfortabelt og at jeg liker stilen her. Det skal kjennes som «meg», forteller hun.

At fritidsboligen skulle møbleres med gamle, utslitte møbler har aldri vært aktuelt.

– Jeg har aldri forstått hvorfor folk velger å slepe møbler de egentlig ikke vil ha lenger opp på hytta. Det er jo på hytta jeg vil sove best og kose meg mest, sier hun.

Se filmen fra hytta i Bodø her