Guide:
Hva er en modulsofa?

Det unike med en modulsofa er at du selv bestemmer hvordan den skal være. Sett den sammen bit for bit som et byggesett til den blir akkurat slik du vil ha den. Bestem helt selv, ut i fra ditt eget behov, plass og bruksområde.

Foruten å velge størrelse på din nye modulsofa finnes en rekke tilleggsvalg som farge og tekstil. Muligheter og begrensinger finner du under hver enkelt modell, men i hovedsak tilbyr modulsofa disse valgene:

1. Velg moduler

Modulsofa fungerer som et byggesett etter dine egne ønsker. Velg først størrelse på sofaen din. Finn deretter den som passer deg best blant forslagene vi har laget, eller bruk forslagene til å bygge videre på din egen. Modulene settes sammen til en ferdig modulsofa etter dine ønsker.

Modulsofa, modulvalgModulsofa, modulvalg

2. Velg tekstil og farge

De ulike modellene av modulsofa tilbyr en rekke ulike stofftyper og farger, slik at du kan sette ditt helt personlige preg på sofaen. Bestem selv om du ønsker vendbare og avtakbare trekk, fin eller grov tekstur på materialet.

Du finner også utdypende spesifikasjoner på materialvalg hos oss. Spør gjerne om råd når det kommer til slitestyrke, vask og vedlikehold når du velger materialer til din nye modulsofa.

Modulsofa, matrialvalgModulsofa, matrialvalg

3. Velg sittekomfort

Med en modulsofa bestemmer du selv hvor myk eller fast putene skal være – både sitteputer og ryggputer kan tilpasses. Du kan blant annet få materialer som dun og skum eller blokkstøpt kaldskum. Kom og prøvesitt!

4. Velg armene

Hvilken ende av sofaen armlenet eller sjeselongen skal på, er det du som avgjør. Vi har moduler med armlender på både høyre og venstre side. Hver enkelt modulsofa-modell har også ulike finisher på sine armlener, slik at du finner den som passer deg aller best.

Modulsofa, armleneModulsofa, armlene

5. Velg ben

Dersom du har valgt farge og materialvalg på din nye modulsofa, kan riktige ben sette prikken over i´én. Kjøper du modulsofa vil du også kunne velge sofaben i en rekke ulike materialer og fasonger.

Modulsofa, benvalgModulsofa, benvalg
Modulsofa, valg av benModulsofa, valg av ben

Våre leverandører

Hos Møbelringen finner du modulsofaer i alle prisklasser fra kjente leverandører som Ekornes, Hjellegjerde og Brunstad. Vi tilbyr gode garantier og vil alltid hjelpe deg med å tilpasse modulsofaen etter dine ønsker.

Hjellegjerde Softline modulsofaHjellegjerde Softline modulsofa
Hjellegjerde Softline modulsofa