Dette er de nye møbelklassikerne

10 favoritter fra Møbelringen i 2021


Vi har tilbragt mer tid hjemme i år enn noen gang, og mange har benyttet året til å oppgradere hjemmet med nye møbelklassikere. Her ser du hvilke sofaer, senger og spisestuer som har vært mest populære gjennom 2021.

Samvær med familie og venner, mulighet for å finne ro og hvile, nærhet til naturen, og ikke minst varighet og kvalitet står øverst på prioriteringslisten for mange, og kanskje særlig i år. Vi har samlet våre aller nærmeste rundt spisebordet eller i sofaen, vi har funnet en ny glede og takknemlighet i å kunne lade batteriene gjennom natten, og vi velger møbler i materialer som varer. Personlig stil som føles trygg og komfortabel har aldri vært viktigere.


- Vi ser at de trendene og tendensene vi trodde skulle slå an i år, har truffet godt - og vi ser at kundene våre setter pris på at vi har møbler som kan hjelpe dem å få det fint hjemme. Mange har nok funnet sin nye, personlige møbelklassiker hos oss i år, sier markedssjef i Møbelringen, Åse Sivertsen.


Her er de 10 mest populære møblene hos Møbelringen i 2021!


Plass til alle i en stor og komfortabel sofa

Den perfekte sofa er god å sitte i, deilig å strekke ut bena i, og har plass til alle du er glad i - og så ser den selvfølgelig bra ut også. Deres sofa-favoritter fra vårt sortiment i 2021 viser at dere setter pris på å kunne tilpasse sofaen med ulike moduler, farger og materialer. Her er fire favoritter fra året som har gått:

Passion modulsofa er en av de store slagerne i 2021, og ikke uten grunn. Den er den perfekte miks av design, funksjon og fleksibilitet, og kan skreddersys til å bli nøyaktig slik du vil ha den. Hvor myk den skal være, hvilken farge og materiale den skal lages i, og ikke minst hvor mange seter den skal ha – det er opp til deg.

Sofaserien Balder gir deg mange valgmuligheter for å finne den sofaen som passer deg og dine behov best. Den har også et prisnivå som tar hensyn til alle lommebøker. Sofaene fås i fem ulike farger, og både trekkene og rammen er av høy kvalitet som tåler å bli brukt.

Stockholm modulsofa gir stuen et eksklusivt uttrykk, og inviterer samtidig til å sette seg godt til rette og senke skuldrene. Også denne lar seg skreddersy med ulike moduloppsett, materialer og stål- eller treben. Det betyr at du kan få den sofaen som passer perfekt til din personlige stil – helt i tråd med Møbelringens verdier.

En dempet og støvet fargepalett har slått an i år, og vi aner et snev av hotellstil og elegant komfort i de mestselgende sofaene våre. Putene i de myke sofaene fra Happy er fylt med dun, og serien er blant våre mest komfortable sofaer. Ikke rart den havnet på topplisten!

Finn roen og søvnen i en god seng

Lite er viktigere for å fungere godt i hverdagen enn en god natts søvn. En god seng som gir deg støtte til ryggraden, og som lar deg slappe av, er alfa og omega. Hos Møbelringen finner du et bredt utvalg av både kontinentalsenger, rammesenger og regulerbare senger. Her er de tre bestselgende sengene i 2021:

Svane Nobel kontinentalseng har tre mykhetsgrader i én og samme seng, som kalles FlexSystem. Det gjør at du kan endre mykhetsgrad hjemme, og er dere et par kan partneren din velge sin egen mykhetsgrad. På innsiden skjuler det seg fire madrasser. Et heldekkende trekk holder sengen stabil og gjør at det samler seg mindre støv mellom madrassene.

Også Wonderland® Diamante kontinentalseng er designet for å gi deg god støtte og en god natts søvn. Du kan justere fastheten under hoften slik at sengen tilpasses til din kropp, noe som sammen med skuldersonen sikrer deg en liggestilling som gir riktig avlastning for nakke, skulder og rygg. Og som en ekstra bonus ser sengen både lekker og eksklusiv ut – perfekt for deg som ønsker et snev av hotellkomfort på soverommet.

Suveren komfort til en ekstra gunstig pris, kunne det være noe? Ja, takk, sa kundene våre i 2021, og valgte seg kontinentalsengene fra North Beds som en av sine favoritter.  Sengesystemet North er eksklusivt utviklet og produsert for Møbelringen, og står ikke tilbake for de store produsentene hva kvalitet og komfort angår – så denne topplasseringen kan vi godt forstå.

Kvalitet og solid håndverk i naturmaterialer

En av årets viktigste trender har vært fokuset på naturmaterialer, og særlig treverk. Gjennom hele 2021 har vi sett at møblene fra Woodstory har truffet hjertene til design- og interiørinteresserte landet over. Kombinasjonen av godt håndverk og muligheten til å skreddersy både spisebord, skjenk og stuebord helt etter eget ønske, har vært populært.

Når møblene i tillegg er av ypperste kvalitet, og dermed vil ha en lang varighet og potensiell status som arvegods i generasjoner, kan vi ikke annet enn å si oss veldig fornøyd med at nettopp disse møblene havnet på topplisten for året. 

Spisebord i tre? Slik tar du best vare på det

Vi samles rundt spisebordet

En viktig trend gjennom 2021 har vært å samle sine nærmeste, og bruke tid sammen innenfor husets fire vegger. Og om ikke favorittrestauranten har vært åpen hele året, har vi i alle fall kunnet dekke til et hyggelig måltid hjemme. Et solid spisebord og komfortable spisestoler er en god investering, så at to spisestuer havnet på listen, er ikke så rart.

Finnes det noe hyggeligere enn de middagene der ingen vil forlate bordet, og man ender opp med å sitte der resten av kvelden? Stressless Dining Ekornes tilrettelegger for nettopp dette, med møbler som ikke bare er solide og lekre, men som også byr på fantastisk komfort. Hva med en spisestol med behagelig gyngefunksjon, for eksempel?

Den stilrene møbelserien Noir byr på det du trenger til spisestuen, fra vitrineskap til penserviset, til rommets midtpunkt: spisebordet. De rene linjene til serien gjør at møblene enkelt kan kombineres med andre serier. Vi forstår godt hvorfor de lekre møblene fra Noir er med på topp 10-listen av bestselgerne for 2021.