Sengen som holder deg i form:

5 gode grunner til å velge Tempur®

Den eneste fjæren du finner i Tempur®, er en fjær i hatten for å ha blitt valgt av Skilandslaget. Men det er flere grunner til å synke ned i en Tempur®-seng med et søvnig smil rundt munnen.

– Tempur® var etterspurt allerede før vi fikk sengene, forteller Lone Bjerke Falch hos Møbleringen Fredrikstad. – Mange tror de vet hva det er, men får en aha-opplevelse når de prøver sengene. Det unike viskoelastiske materialet former seg perfekt etter kroppen din, og gir så god støtte og trykkavlastning at det føles litt som du svever.

Formelen er en godt bevart hemmelighet, men resultatet er det ikke. Her er 5 komfortable grunner til at du sover svært godt i Tempur®-senger:

1. Former seg etter kroppen din

– En Tempur®-madrass føles både fast og flytende samtidig, sier Lone. Når du legger deg ned, reagerer den på kroppsvarmen og former seg helt perfekt etter kroppen din. Du synker ikke ned i den, men madrassen gir etter for trykk og gir støtte akkurat der du trenger det.

– Det gir en helt unik trykkavlastning, og det føles litt som du flyter, sier Lone. – Du ligger ergonomisk riktig hele natten, får bedre blodgjennomstrømning og mindre behov for å snu deg. Vekt og kroppsform spiller ingen rolle. Sengen er like perfekt for din unike kropp, selv om du legger på deg 10 kg. Med en gang du står opp, vender madrassen tilbake til sin opprinnelige form. Du ligger bedre og roligere, og sover dypere og mer uavbrutt.

2. Skilandslaget sover i Tempur®

Alle vet hvor viktig det er å våkne uthvilt og full av energi, men for idrettsutøvere er kvalitetssøvn en kritisk del av jobben. God søvn er bokstavelig talt gull verdt. Og når skilandslaget har valgt Tempur®, vet du at du er på riktig spor.

Våre største langrennsstjerner, både på herre- og damesiden, hviler ut og sover i Tempur®-senger, også mellom treningsøkter. De har til og med en egen Tempur® reisemadrass, når de drømmer om medaljer i utlandet. Vil du ha en seng som holder deg i form, bør du med andre ord velge TEMPUR®!

3. Dansk design fra stjernene

Det unike Tempur®-materialet ble opprinnelig oppfunnet av NASA for å dempe trykket astronauter utsettes for under oppskytning og landing. Materialet ble deretter perfeksjonert gjennom flere år av søvnforskere, og er de eneste madrassene sertifisert av Space Foundation. I dag produseres og designes Tempur® i Danmark, kjent for ikonisk design og perfeksjonistisk håndverk.

– Folk investerer mer og mer i god søvn, og er veldig opptatt av kvalitet og design. Mange liker at sengen har fått mer personlighet, og Tempur® skiller seg ut med litt særegne trekk. Flere av sengene har litt buede former og føles eksklusive. Til og med rammemadrassene ser litt mer luksuriøse ut, og kundene liker det de ser, forteller Lone. – Naturmaterialer og varme jordtoner som beige og brunt er populært, og skaper ro og varme. Vi søker det lune og varme, og er mer opptatt av det estetiske enn før.

Tempur® var etterspurt allerede før vi fikk sengene, forteller Lone Bjerke Falch hos Møbleringen Fredrikstad.

4. Mindre sjanse for å bli vekket av partneren

Slipper du en kule ned på en Tempur®-seng, vil den ikke sprette opp igjen slik som på en fjærmadrass. Det samme gjelder partneren din; Tempur® absorberer bevegelser og forplanter seg ikke til naboen.

– Tempur® er et stille materiale, ingen knirking eller lyd, og gir ikke noe trykk tilbake når du beveger deg. Du merker ikke at den andre snur seg eller står opp, og får en roligere natt, uten forstyrrelser. Når du ligger komfortabelt og ergonomisk riktig, beveger du deg også mye mindre, forklarer Lone.

5. Mindre trykk også på miljøet

Tempur® er miljøsertifisert av blant andre MADE IN GREEN by OEKO-TEX®, som ikke bare kontrollerer produktene for skadelige stoffer, men sikrer at produksjonen foregår under trygge og etiske forhold. Selv hver minste skrue er sjekket og sertifisert.

Tyske TÜV har til og med kontrollert at den ferdige sengen ikke avgir giftige stoffer i hjemmet, etter produksjonen. Når du legger deg i en Tempur®-seng, sover du med andre ord også med bedre samvittighet.

Hvilken seng bør jeg velge?

– Det finner du bare ut etter å ha prøvd den! sier Lone. – Du må komme til butikken og prøveligge sengene. Vi har god tid, og gir deg rom til å prøve i ro og fred. Stikk innom og få en kopp kaffe, noen gode råd, og bruk tid på å finne drømmesengen.

– Tempur® har flere forskjellige modeller og prisklasser, forskjellige mykhetsgrader på madrassene, og farger og tekstiler vil også oppleves annerledes enn på nett. Du må rett slett komme for å se og oppleve dem.

Det unike viskoelastiske materialet former seg perfekt etter kroppen din, og gir så god støtte og trykkavlastning at det føles litt som du svever.