Art. nr. 395103001

Hjellegjerde Secto hjørnesofa

Oppsett TVB, Arm 2. Tekstil Brigit seashell, runde sorte ben.
 73 999,-–  59 199,-–
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Hjellegjerde Secto er en modulsofa designet med ekstra oppmerksomhet på detaljer. Med elegante runde kurver som omfavner sofaen fra alle vinkler er Secto et blikkfang i rommet. Leveres med lave ben som gir en elegant følelse av at sofaen svever over gulvet, og velg ditt favoritt-tekstil i et stort utvalg av farger og uttrykk. Sofaputene er vendbare og har en nydelig komfort med gode og myke puter.
 
  • Norsk design
  • Vendbare ryggputer for lang holdbarhet
  • Soft pute med en kjerne av kaldskum
  • Ramme i heltre og kryssfinér
  • Finnes også med matchende pall

Størrelse

  • Høyde: 89
  • Sittehøyde: 47
  • Dybde: 102

Serie

Hjellegjerde Secto er modellen med en kombinasjon av form og funksjon, designet med ekstra oppmerksomhet på detaljer. Secto har en unik sofaramme med elegante runde kurver som omfavner sofaen fra alle vinkler, og armlenene er designet med samme presisjon og avrundede detaljer. Sofaputene er vendbare og har en nydelig komfort med gode og myke puter. Finnes også med matchende rund pall med samme kurver. Dette gjør Secto til et blikkfang i rommet! Velg i et stort utvalg tekstiler og farger.

Vedlikehold

Tekstil: Støvsug møbelet regelmessig for å forhindre at støv, smuler og annet smuss legger seg i tekstilet. Støvsug alltid før du benytter skumrens. For de aller fleste tekstiler og skinn er impregnering anbefalt. Ull skal ikke impregneres da dette ødelegger de naturlige egenskapene ulltekstiler har. Det er lettere å få bort flekker fra ull enn fra andre tekstiler. Dersom ditt møbel har løse tekstilputer anbefaler vi at du vender dem regelmessig og også bytter rundt på dem dersom du har mulighet til det.
 
Skinn: Tørk av flekker umiddelbart med en fuktig klut. Bruk skinnrens for regelmessig rengjøring, og skinnkrem for å tilføre fuktighet til skinnet. Vær spesielt oppmerksom på armlener og nakkeputer hvor det er mest naturlig at det blir mest slitasje. Unngå varmekilder og tørr luft, og beskytt mot direkte sollys for å unngå fargebleking.