Art. nr. 398662

Hardangerfjord kontinentalseng inklusive gavl 140x200 cm

Med Comfort 9 cm overmadrass. Tekstil Nora stone, ben lys eik 14 cm. Pris inkluderer hodegavl.
Førpris  16 998,-–  12 498,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Hardangerfjord Basic kontinentalseng har god komfort og kommer i et moderne og tidløst design. Hardangerfjord kommer i komfortnivå Comfort+ Plus og inneholder to lag med 7-soners pocketfjærer samt Comfort 9 cm overmadrass. Dette vil gi deg og din kropp veldig god trykkavlastning over hele liggeflaten.  

Hardangerfjord kontinentalseng leveres med 16cm lyse sengebein i eik. Dette gjør at det er enkelt å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø.

Prisen inkluderer Diamant hodegavl.

Hardangerfjord-modellen er sertifisert av Oeko-tex® Standard 100- og Certipur, som en garanti mot at produktene ikke innholder noen form for allergifremkallende eller skadelige kjemikalier.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti.
  • Dobbelt lag med 7-soners pocketfjærer. Med komfortnivå Comfort+ Plus.
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper.
  • 9 cm overmadrass med profilert skumkjerne.
  • Trekket til overmadrassen er delbart og vaskbart på 60°.

Størrelse

  • Bredde: 140
  • Høyde: 66
  • Lengde: 200

Serie

North Beds Hardangerfjord Basic er en stor serie inneholdende flere produkter. I serien får du også oppbevaringsseng, rammeseng, vendbare madrasser og hodegavl. Alt innen Hardangerfjord-serien leveres med et dobbelt lag med 7-soners pocketfjærer og gode materialvalg for deg og din kropp.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også en madrassbeskytter. Ved å snu overmadrassen din jevnlig, beholder den også formen bedre.