Art. nr. filippa-vitrineskap

Filippa - vitrineskap

Hvitpigmentert eik. 2 dører, 2 skuffer.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Filippa et moderne vitrineskap i nordisk design. Dette er et stilig skap som gir stuen din en varme og eleganse med sin stilfulle utforming. Skapet har fine detaljer som blant annet retroinspirerte skråben. Med 2 glassdører og 2 skuffer er vitirineskapet et ideelt oppbevaringsmøbel.

 • Whitewash eik
 • Dører og skuffer med dempet lukking
 • Størrelse

  • Bredde: 81
  • Høyde: 140
  • Dybde: 40

  Serie

  Det lyser nordiske møbeltradisjoner av Filippa-serien fra Rowico. Filippa-serien inkluderer blant annet vitrineskap, skjenk, kommode og nattbord. Her får du en møbelserie i massiv eik, med ben i enten oljet eik, hvitvasket eik eller brunlakkert. Alt i samme delikate, nordiske formspråk. Dempet lukking av skuffer og dører. Leveres ferdigmontert.

  Vedlikehold

  Tre er et naturlig materiale og hvert møbel er unikt. Fargen vil derfor variere fra et møbel til et annet, og vil også endres over tid.

  For å sikre lang levetid for tremøbler, er det viktig med riktig vedlikehold.

  For å holde møblene rene og frie for merker og flekker er det viktig at væske og fett, vaskes av overflaten med en gang. For å rengjøre tremøblet bør det brukes en lett fuktet og godt oppvridd klut, etterfulgt av en tørr klut for å sikre at treet ikke absorberer fukten.

  Temperatur og fuktighet påvirker hvordan treet krymper og sveller, Dette kan medføre at dører, ben, skuffer og tilleggsplater varierer i tilpasning. Du bør derfor justere og etterstramme skruer og beslag regelmessig.