Art. nr. 359565005

Berlin pall 70x95 cm

Tekstil Diana offwhite, sorte ben.
 4 499,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Berlin modulsofa har et ungt og moderne design samtidig som den også har et klassisk og varig utseende. Sofaen består av løse moduler som du kan flytte rundt på som du vil. Modulene kan settes sammen eller hver for seg, slik at du lett kan forandre uttrykket i stuen din. Sofaen er komfortabel og god å sitte i, samtidig som den gir deg muligheter som du ikke kan få med en tradisjonell sofa. Her kan du sitte godt på armlenet, sette modulene rygg mot rygg eller lage soner med små bord mellom modulene. Det er bare fantasien som setter en stopper for hvordan din sofa kan settes opp. Dette er en sofa som kan tilpasses din personlighet – og husk; alle modulene trenger ikke å ha samme farge.

  • Helkledde moduler som kan festes sammen eller stå hver for seg
  • 1seter med arm har armlene som fritt kan festes på høyre og venstre side, eller brukes som hjørnedel
  • Leveres med sammenkoblingsbeslag som kan låse modulene sammen
  • Heltre ramme som gir solide moduler med en holdbar form
  • Seteputer og rygg med kaldskum og en dyne av fiber gir god komfort og enkelt vedlikehold.
  • Velg i mange tekstiler og farger

Størrelse

  • Bredde: 95
  • Høyde: 43
  • Sittehøyde: 43
  • Dybde: 70

Serie

Berlin er en sofa du selv bygger opp av så mange modulene du ønsker. Sofaen har et moderne utseende med rette linjer og lav setehøyde. Den lave setehøyden gir en flott loungefølelse og inntrykk av ekstra rom og luft rundt møbelet. Modulene kan plasseres sammen i et tradisjonelt oppsett, rygg mot rygg eller stå hver for seg. Her kan du velge mellom mange tekstiler og farger og få en sofa som kanskje ingen andre har maken til.
Seteputer og rygg er fylt med kaldskum trukket med en dyne av fibervatt og pent skåret skum. Kanalinndeling gjør at putenes fyll ligger bedre på plass, og gir med det en lengre holdbarhet og enklere vedlikehold.
Husk å impregnere sofaputene før du tar sofaen i bruk. Vi anbefaler også at du jevnlig støvsuger sofaen for å holde den ren og støvfri slit at du kan forlenge tekstilets levetid.
Vi har alle produktene du trenger for å vedlikeholde dine møbler. Du finner disse under avdelingen for interiør og vedlikehold både på nett og i butikk. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt for ditt møbel.

Vedlikehold

Husk å impregnere sofaputene før du tar sofaen i bruk. Vi anbefaler også at du jevnlig støvsuger sofaen for å holde den ren og støvfri slit at du kan forlenge tekstilets levetid. Vi har alle produktene du trenger for å vedlikeholde dine møbler. Du finner disse under avdelingen for interiør og vedlikehold både på nett og i butikk. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig produkt for ditt møbel.