Aurora medium/varm dundyne XL 140x220 cm

medium/varm, 700g, Muscovy dun 90/10
 4 390,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 1-5 virkedager

Finnes på nettlager (10+)

Om produktet

Denne dundynen er perfekt for å holde varmen på milde vinternetter. Dundynen er rutesydd for å sikre en optimal fordeling av dun som holder seg på plass, samt for at det skal være lett å riste opp dynen. Aurora varm dundyne er laget av dun i klasse 1, som vil si at den består de strengeste kvalitetskravene.

  • Materiale: 90 % dun og 10 % små fjær, trekk i 100% bomull
  • Aurora varm dundyne passer til milde vinternetter
  • Dynen er egnet for husstøvallergikere
  • Dun fra ender og gjess isolerer godt
  • Dun puster, absorberer og transporterer fukt
  • Miljøvennlig og nedbrytbar i naturen

Størrelse

  • Bredde: 140
  • Lengde: 220

Serie

Møbelringen har i samarbeid med Norsk Dun® laget den perfekte dun kolleksjonen for deg som vil sove godt. Norsk Dun har sin fabrikk og produksjon lokalisert på Mysen og er ledende innen utvikling og produksjon av gode dundyner og puter. Alle Aurora dundynene er fylt med den reneste hvite Muscovy dun med 90 % dun og 10 % små fjær. Myk og utrolig behagelige cambric kvalitet i 100 % bomull er valgt med omhu som trekk, og passer perfekt til dunen vi har valgt spesielt for denne Aurora kolleksjonen. Dunens enestående egenskaper til å håndtere fukt, regulere temperatur og gi utsøkt komfort kommer til sin rett i disse dundynene. Selvsagt for oss, men ikke gitt for alle. Dunen er sporbar tilbake til opprinnelsen og etterlever de strengeste europeiske standarder når det gjelder renhet og kvalitet. Alle kan finne en dyne som passer i kvalitetsnivået til Aurora. Husk at vi har forskjellige behov etter hvor frosne eller varme vi er av natur. Alle variantene har samme kvalitetsnivå men med forskjellig vekt og isolasjon. Aurora Sval Dette er vår letteste variant til bruk på varme sommerdager eller til personen som er varm i kroppen og som ønsker det svaleste vi har. Aurora Medium Dette er vår allround dyne som passer mange. Er god som en mellomsesong variant og som passer godt til vår og høst. Aurora Varm Vår varme, gode og lune dundyne. Passer for deg som ønsker det godt og varmt når vinteren kommer. Aurora Ekstra Varm Vår varmeste dundyne for frysepinner.

Vedlikehold

Rist opp dyner og puter hver morgen når du rer opp sengen, så kan du legge deg i en fresh seng om kvelden. Vær forsiktig med å utsette dundynen for direkte sollys over tid. Dynen vaskes på 60 grader i minst 7 kg maskin. Benytt halv dose nøytralt vaskemiddel og unngå skyllemiddel. Dundynen tørkes i tørketrommel sammen med tennisballer, så dunen ikke klumper seg. Dersom dynen skal lagres er det viktig å ikke benytte tette plastbager/-poser.