Aurora dunpute 50x70 cm

Medium. 400g, Muscovy dun 90/10.
 1 990,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Levering
Forventet leveringstid: 1-5 virkedager

Finnes på nettlager (9)

Om produktet

Jo mer fyllvolum en dynpute har, jo høyere er den. Aurora dunpute medium er perfekt for ryggsovere. En medium høy pute gir komfort og avslapning for ryggsovere ved å gi en behagelig vinkel for hodet. Aurora dunpute er laget dun i klasse 1, som vil si at den består de strengeste kvalitetskravene.

  • Materiale: 90 % dun og 10 % små fjær, trekk i 100% bomull
  • Passer for ryggsovere
  • Puten er egnet for husstøvallergikere
  • Dun puster, absorberer og transporterer fukt
  • Miljøvennlig og nedbrytbar i naturen

Størrelse

  • Bredde: 70
  • Lengde: 50

Serie

Aurora dunpute i ren, ny, hvit europeisk Muscovy dun, fåes i tre høyder. Aurora Lav pute Puten for deg ønsker lite under hodet og som ligger på magen når du sover. Aurora Medium pute Dette er en myk og god pute som passer de fleste. Om du ligger på magen, på siden eller på ryggen vil denne fungere bra. Aurora Høy pute Dette er puten for deg som ligger på siden eller på ryggen og som ønsker litt ekstra høyde når du sover.

Vedlikehold

Rist opp dyner og puter hver morgen når du rer opp sengen, så kan du legge deg i en fresh seng om kvelden. Vær forsiktig med å utsette dunputen for direkte sollys over tid. Puten vaskes på 60 grader med halv dose nøytralt vaskemiddel, og uten bruk av skyllemiddel. Dunputen tørkes i tørketrommel sammen med tennisballer, så dunen ikke klumper seg. Dersom puten skal lagres er det viktig å ikke benytte tette plastbager/-poser.