Art. nr. aurora-dunpute

Aurora - dunpute

Lav. 210g, Muscovy dun 90/10.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Aurora dunpute lav er perfekt for magesovere. Når du ligger på magen, er det viktig å holde nakken i en nøytral stilling for å unngå overdreven bøyning eller vridning av nakken. En lav pute bidrar til å opprettholde denne nøytrale stillingen og reduserer dermed belastningen på nakkevirvlene. Aurora dunpute er laget dun i klasse 1, som vil si at den består de strengeste kvalitetskravene.

  • Materiale: 90 % dun og 10 % små fjær, trekk i 100% bomull
  • Passer for magesovere
  • Puten er egnet for husstøvallergikere
  • Dun puster, absorberer og transporterer fukt
  • Miljøvennlig og nedbrytbar i naturen

Størrelse

  • Bredde: 70
  • Lengde: 50

Serie

Møbelringen har i samarbeid med Norsk Dun® laget den perfekte dunkolleksjonen for deg som vil sove godt. Produksjonen er lokalisert på Mysen og det er full kontroll over hele verdikjeden. Dunen er sporbar tilbake til opprinnelsen og all dun som benyttes er bi-produkt fra matproduksjon. Burhold og tvangsforing tolereres ikke, så alle våre kunder kan være sikre på at produktet ikke stammer fra foie gras-produksjon. Aurora dunputer er fylt med den reneste hvite Muscovy dun med 90 % dun og 10 % små fjær. Trekket rundt dunen er laget i 100 % bomull og er tettvevet for å hindre at dunen kommer ut. Når trekket er tett, vil det også hindre midd fra å trenge igjennom for å formere seg og legge egg.

Vedlikehold

Rist opp dyner og puter hver morgen når du rer opp sengen, så kan du legge deg i en fresh seng om kvelden. Vær forsiktig med å utsette dunputen for direkte sollys over tid. Puten vaskes på 60 grader med halv dose nøytralt vaskemiddel, og uten bruk av skyllemiddel. Dunputen tørkes i tørketrommel sammen med tennisballer, så dunen ikke klumper seg. Dersom puten skal lagres er det viktig å ikke benytte tette plastbager/-poser.