4 ting å tenke på når du skal velge ny sofa

4 ting å tenke på når du skal velge ny sofa

En god sofa er det stedet du kan slappe av med en god bok, se en film, eller samle venner når du har besøk. Enten du ønsker deg en stor hjørnesofa som rommer hele familien, eller om du ønsker deg en stilig skinnsofa, finner du et stort utvalg av gode og komfortable sofaer hos Møbelringen!

1. STIL OG DESIGN

Hvilket uttrykk er du ute etter – eksklusivt, moderne, tradisjonelt, elegant? Skal sofaen spille hovedrollen i en i øynenfallende farge, eller vil du ha en nøytral sofa og heller la spreke puter, pledd og gulvtepper stjele showet? Husk at de fleste sofaene våre kan trekkes i uendelig mange stoffer og farger.


4 ting å tenke på når du skal velge ny sofa2. SITTEKOMFORT

For et stramt uttrykk og god ryggstøtte, se etter en sofa med smal sittedybde, rett rygg og faste materialer. Liker du en mer avslappet stil, og skal ligge under et pledd og se TV-serier, er stor sittedybde, myke materialer og gode, store armlener tingen. Mange av våre sofaer har valgmuligheter på alt fra putefyll til armlener, vi hjelper deg å designe din egen sofa.


4 ting å tenke på når du skal velge ny sofa3. PLASS OG PLASSERING

Hvor mye plass har du og hvor skal sofaen stå? Vil du helst ha en hjørnesofa med plass til hele storfamilien, eller en liten toseter? Treseter med sjeselong? Med mange av våre systemer kan du sette sammen moduler etter mål. Det er alltid lurt å ta mål av stuen din først.


4 ting å tenke på når du skal velge ny sofa4. BRUK OG VEDLIKEHOLD

Små barn, hund og katt, eller bare voksne? Skinn eller tekstil? Vaskbart trekk eller rens? Vendbare puter? Alt til sitt bruk, og vi hjelper deg å velge riktig.


4 ting å tenke på når du skal velge ny sofaDESIGN DITT EGET MØBEL

Hos Møbelringen er mulighetene nærmest uendelige. Mange av møblene våre kan skreddersys slik at det blir akkurat slik du vil ha det. Bestem helt selv ut i fra ditt eget behov, plass, stil, budsjett og bruksområde. Dermed har du skapt det møbelet som passer perfekt inn i nettopp ditt hjem. Og finner du ikke akkurat det du var ute etter, så hjelper vi deg gjerne i ditt nærmeste Møbelringen varehus.

Her finner du et utvalg av våre sofaer.