Stressless® Outdoor

Ekornes tar med Stressless-komforten ut

Der nordmenn ferdes, følger Stressless® etter. Nå lanserer Ekornes for første gang en utendørskolleksjon eksklusivt hos Møbelringen.

Finnes det noe deiligere enn å innta frokosten utendørs? Med bord og stoler fra Stressless Outdoor, er det duket for mange hyggelige måltider i det vi anser som sommerens viktigste rom – nemlig uteplassen. Materialene i spisestolen Stressless® Laurel Outdoor er tilpasset utendørsbruk. Den har god polstring, i tillegg til regulerbart sete og rygg. Bordene har stålben i matt svart finish, og platen er laget av værbestandig treverk, behandlet med oljebeis i brunt eller svart.

Stressless® Milos Outdoor og spisestolen Stressless® Laurel OutdoorStressless® Milos Outdoor og spisestolen Stressless® Laurel Outdoor
Stressless® Milos Outdoor og spisestolen Stressless® Laurel Outdoor

Vinnerformel får værbeskyttelse

Spisestolen Stressless® Laurel Outdoor får æren av å være først ut. Dette er en moderne, slank stol med god stopping, og bevegelig sete og rygg. Komforten er akkurat som på en Stressless® innendørsstol. Forskjellen ligger i værbeskyttelsen: Det nye Breeze-trekket er laget av et resirkulert og gjennomfarget materiale som gjør det mer motstandsdyktig mot solbleking. Det har også en vannavvisende overflatebeskyttelse, og en laminert fuktsperre på innsiden.

Stressless® Laurel Outdoor fåes i mange varianter.Stressless® Laurel Outdoor fåes i mange varianter.
Stressless® Laurel Outdoor fåes i mange varianter.

Stolen kan leveres med fire forskjellige understell, alle tilpasset utebruk. I den nye serien lanserer Ekornes også to bord, ett rundt og ett rektangulært, kalt Stressless® Milos Outdoor. De har ben i sortlakkert stål, og bordplate i Accoya®. Accoya® er furu som har gjennomgått en miljøvennlig prosess for å øke tettheten i treverket og blokkere for opptak av fukt. Samtidig får den fram strukturen i treet på en unik måte.

Stressless® Laurel Outdoor lavStressless® Laurel Outdoor lav
Stressless® Laurel Outdoor lav

En mindre balkong eller vinterhage, kan fint romme en «hage» – og du må ikke sitte på knøttsmå og harde utemøbler. Smarte løsninger og fleksible møbler lar deg få maksimalt ut av plassen, uten å måtte gå på kompromiss med komforten. Her Stressless® Laurel Outdoor lav.