Stressless® Outdoor

Ekornes tar med Stressless-komforten ut

Der nordmenn ferdes, følger Stressless® etter. Ekornes har for første gang en utendørskolleksjon eksklusivt hos Møbelringen.

Med bord og stoler fra Stressless Outdoor, er det duket for mange hyggelige måltider på uteplassen.Med bord og stoler fra Stressless Outdoor, er det duket for mange hyggelige måltider på uteplassen.
Med bord og stoler fra Stressless Outdoor, er det duket for mange hyggelige måltider på uteplassen.

Finnes det noe deiligere enn å innta frokosten utendørs? Med bord og stoler fra Stressless Outdoor, er det duket for mange hyggelige måltider i det vi anser som sommerens viktigste rom – nemlig uteplassen. Materialene i spisestolen Stressless® Milos Outdoor er tilpasset utendørsbruk. Den har god polstring, i tillegg til regulerbart sete og rygg. Bordene har stålben i matt svart finish, og platen er laget av værbestandig treverk, behandlet med oljebeis i brunt eller svart.

Spisebordet Stressless® Milos Outdoor og spisestolen Stressless® Milos OutdoorSpisebordet Stressless® Milos Outdoor og spisestolen Stressless® Milos Outdoor
Spisebordet Stressless® Milos Outdoor og spisestolen Stressless® Milos Outdoor

Vinnerformel får værbeskyttelse

Spisestolen Stressless® Milos Outdoor får æren av å være først ut. Dette er en moderne, slank stol med god stopping, og bevegelig sete og rygg. Komforten er akkurat som på en Stressless® innendørsstol. Forskjellen ligger i værbeskyttelsen: Det nye Breeze-trekket er laget av et resirkulert og gjennomfarget materiale som gjør det mer motstandsdyktig mot solbleking. Det har også en vannavvisende overflatebeskyttelse, og en laminert fuktsperre på innsiden.

Stressless® Milos Outdoor fåes i mange varianter.Stressless® Milos Outdoor fåes i mange varianter.
Stressless® Milos Outdoor fåes i mange varianter.

Stolen kan leveres med fire forskjellige understell, alle tilpasset utebruk. I den nye serien lanserer Ekornes også to bord, ett rundt og ett rektangulært, kalt Stressless® Milos Outdoor. De har ben i sortlakkert stål, og bordplate i Accoya®. Accoya® er furu som har gjennomgått en miljøvennlig prosess for å øke tettheten i treverket og blokkere for opptak av fukt. Samtidig får den fram strukturen i treet på en unik måte.

Stressless® Milos Outdoor lavStressless® Milos Outdoor lav
Stressless® Milos Outdoor lav

En mindre balkong eller vinterhage, kan fint romme en «hage» – og du må ikke sitte på knøttsmå og harde utemøbler. Smarte løsninger og fleksible møbler lar deg få maksimalt ut av plassen, uten å måtte gå på kompromiss med komforten. Her Stressless® Milos Outdoor lav.