Art. nr. dune-teppe

Dune - teppe

Offwhite. Maskinvevd polypropylene.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Dune er et maskinvevet og lofritt teppe i myk og behagelig slitesterk polypropylene. Garnet er spunnet i ulike teknikker som gir en fin mønster- og struktureffekt. Garnet er antistatisk, antibakterielt, fargeekte og Øko-Tex sertifisert. Dune fås i størrelse 160x230 og 200x290 i offwhite.

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Lengde: 230

Vedlikehold

Det anbefales å bruke teppeunderlag, både av hensyn til sklisikkerhet og hygiene. Underlaget sørger for luftsirkulasjon mellom gulvet og teppet, i tillegg vil du også unngå at smuss og støv gnis mot gulvflaten.

Dune er maskinprodusert i et heatsetbehandlet garn, noe som gjør at teppet får en overflate som er smussavvisende og dermed enklere å rengjøre. Dune er antistatisk, antibakteriell, fargeekte og Øko-Tex sertifisert. Alminnelig rengjøring foretas ved støvsuging med børsten inne.

Dersom du impregnerer teppet før bruk, vil det styrke fibrene og beskytte mot smuss og søl. Noen impregneringer inneholder også UV-filter som beskytter mot solbleking.