Trend / Inspirasjon:
Sovesofa - ekstra sengeplass når du trenger det

Med en god sovesofa har du alltid både hjerterom og husrom. Den er en fleksibel og god løsning som sparer deg for både plass og penger.

Det har aldri vært enklere å ha gjester, enten besøket er planlagt eller kommer som en god overraskelse. Sovesofaen kan brukes som samlingspunkt på dagtid og med enkle grep forvandles den til en romslig sengeplass til gjestene på kveldstid.


Embla sovesofaEmbla sovesofa
Embla sovesofa

Er man student, har lite penger og bor på få kvadratmeter, kan man få plass til både en moderne og god sofa i tillegg til en komfortabel seng, uten at det trenger å koste for mye.

Embla sovesofaEmbla sovesofa
Embla sovesofa
Flere sovesofaer har praktisk oppbevaringsmulighet under setedelen, dermed har man seng, sofa og oppbevaring i ett. Praktisk for små flater.
Embla sovesofa 3-seter. Tekstil Alis midnattblå, wengefarget ben. Madrassmål 150 x 200 cmEmbla sovesofa 3-seter. Tekstil Alis midnattblå, wengefarget ben. Madrassmål 150 x 200 cm

Det finnes også sovesofaer med fleksibel byggesystem som gir deg muligheten til å skreddersy sovesofaen til akkurat ditt behov. Størrelse, smak og behov. Velg mellom en rekke ulike oppsett, materialer og tilbehør.


Mover sovesofaMover sovesofa
Mover sovesofa