Trend / Inspirasjon:
Norske møbler - en av årets viktigste trender

Med norskproduserte møbler fra Wonderland, Stordal, Kleppe og Brunstad får du det aller beste innen norsk møbeldesign. Moderne og tidsriktige møbler i nordisk stil – for deg som prioriterer kvalitet, håndverk og lokal produksjon.

Ved å sette fokus på norsk design, ønsker vi å løfte fram våre norske møbelprodusenter som satser på kvalitet, bærekraft og norsk produksjon. Hjemmet ditt kan innredes med tidløse og moderne møbler som bygger på en lang håndverkstradisjon. Helt norsk. Fra Wonderland, Stordal, Kleppe og Brunstad.

Møbler med omtanke

Norsk møbeldesign bygger på rike håndverkstradisjoner. En kulturarv som Wonderland, Stordal, Kleppe og Brunstad forvalter ved å produsere og utvikle møblene sine her i Norge. Nærhet, lokal tilknytning og historien bak produktet blir for mange stadig viktigere. Velger du norskprodusert, velger du kortreiste møbler som lages med omtanke og presisjon. Og du bidrar til utviklingen av norske arbeidsplasser der arbeidsglede, samhold og kunnskap er viktige verdier.

Inspirert av norsk natur, kultur og livsstil

Wonderland, Stordal, Kleppe og Brunstad henter inspirasjon fra norsk natur og kultur. Møblene produseres i naturskjønne omgivelser – mitt blant norske fjell og fjordbygder. Nærheten til naturen gjør at møbelprodusentene i lang tid har fokusert på materialer som bidrar til et redusert miljøavtrykk. Råvarer som norsk furu, resirkulerbare tekstiler, funksjon og tidsriktig design gjør at du får møbler som varer lenge. Helt norsk. Laget med omtanke.