Modulsofa – tilpasset dine ønsker

Modulsofa – tilpasset dine ønsker

Hva er en modulsofa?

Det unike med en modulsofa er at du selv bestemmer hvordan den skal være. Sett den sammen bit for bit som et byggesett til den blir akkurat slik du vil ha den. Bestem helt selv, ut i fra ditt eget behov, plass og bruksområde. 

 

Foruten å velge størrelse på din nye modulsofa finnes en rekke tilleggsvalg som farge og tekstil. Muligheter og begrensinger finner du under hver enkelt modell, men i hovedsak tilbyr modulsofa disse valgene:


Velg moduler

Modulsofa fungerer som et byggesett etter dine egne ønsker. Velg først størrelse på sofaen din. Finn deretter den som passer deg best blant forslagene vi har laget, eller bruk forslagene til å bygge videre på din egen. Modulene settes sammen til en ferdig modulsofa etter dine ønsker. 

 Med modulsofa kan du bygge din egen sofa

Velg tekstil og farge

De ulike modellene av modulsofa tilbyr en rekke ulike stofftyper og farger, slik at du kan sette ditt helt personlige preg på sofaen. Bestem selv om du ønsker vendbare og avtakbare trekk, fin eller grov tekstur på materialet.

Du finner også utdypende spesifikasjoner på materialenevalg hos oss. Spør gjerne om råd når det kommer til slitestyrke, vask og vedlikehold når du velger materialer til din nye modulsofa. 

Modulsofa har mange farge og materialvalg

Velg sittekomfort

Med en modulsofa bestemmer du selv hvor myk eller fast putene skal være –  både sitteputer og ryggputer kan tilpasses. Du kan blant annet få materialer som dun og form eller blokkstøpt kaldskum. Kom og prøvesitt!Modulsofa fra Møbelringen gir en rekke valgmuligheter på armlener


Velg armlener

Hvilken ende av sofaen armlenet eller sjeselongen skal på, er det du som avgjør. Vi har moduler med armlender på både høyre og venstre side. Hver enkelt modulsofa-modell har også ulike finisher på sine armlener, slik at du finner den som passer deg aller best. 

Modulsofa gir deg mange ulike benvalg  

Velg ben

Dersom du har valgt farge og materialvalg på din nye modulsofa, kan riktige ben sette prikken over i´én. Kjøper du modulsofa vil du også kunne velge sofaben i en rekke ulike materialer og fasonger.   

 

Våre leverandører

Hos Møbelringen finner du modulsofaer i alle prisklasser fra kjente leverandører som Ekornes, Hjellegjerde, Hødnebø og Brunstad. Vi tilbyr gode garantier og vil alltid hjelpe deg med å tilpasse modulsofaen etter dine ønsker.


Klikk deg gjerne inn for å se hele utvalget her.


Bli medlem av Møbelringens kundeklubb
- få 15% avslag på modulsofa
!


Modulsofa har mange farge og materialvalg


Møbelringen Prismatch

Prismatch – din garanti for beste pris!

Møbelringen jobber hele tiden for å tilby deg mye for pengene og den beste prisen. For å synliggjøre dette, har vi innført Prismatch. Prismatch trygger deg på at du aldri betaler for mye – dersom du finner en lavere pris på identisk produkt i etterkant av at du har kjøpt en vare hos oss, gir vi deg differansen på kjøpet tilbake i form av gavekort.