Art. nr. trolltind-kontinentalseng

Trolltind - kontinentalseng

Medium/fast. Med Comfort latex overmadrass (hel). Tekstil Eng grafitt. Ben 14 cm, sort. Pris eks. gavl/tilbehør.
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Bestillingsvare på nett

Om produktet

Trolltind kontinentalseng har et dobbelt lag med pocketfjærer, hvor hovedmadrassen har Active 7 sone pocketfjærer som sørger for en stabil og god komfort i sengen. Det unike sonesystemet følger kroppens former, slik at du får en best mulig liggekomfort tilpasset din sovestilling. Sengen består av materialer som har Øko-tex 100 og Certipur sertifisering som en garanti for at de ikke inneholder kjemikalier som er skadelig for helse og miljø. Trolltind leveres med sorte sengebein i 14 cm høyde. Høyden gjør at det er mulig å komme til for rengjøring under sengen, og gjør det enklere å opprettholde et sunt sovemiljø. Sengen har et klassisk og tidløst uttrykk, i en farge som er lett å kombinere med øvrig interiør. Dersom du ønsker det, kan sengen kombineres med Trolltind sengegavl (kjøpes separat). En sengegavl gir økt komfort når du lener deg mot den mens du sitter oppreist, samtidig som den tilfører rommet et visuelt fokuspunkt.

  • 25 års garanti mot fjærbrudd og 5 års totalgaranti
  • Fasthetsgrad: medium/fast
  • Gir riktig støtte for alle kroppstyper
  • 9 cm comfort latex overmadrass
  • To lag fjærer med pocket i rammene gir sengen stabilitet og redusert partnerforstyrrelse
  • Heltre rammekonstruksjon gir sengen god stabilitet
  • Trekket til overmadrassen er delbart og vaskbart på 60°

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 67
  • Lengde: 200

Serie

North Beds senger er utviklet og produsert eksklusivt for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby deg det beste innenfor sovekomfort til svært gunstige priser. En seng som tilbyr riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører til en dypere og mer restituerende søvn. I løpet av denne dyrebare tiden hviler muskler og hjernen, minner blir sortert og lagret, og immunsystemet får en sjanse til å styrke seg. Langvarig mangel på dyp søvn kan øke følsomheten for stress og øke risikoen for sykdommer og psykiske lidelser. Våre senger er designet for å følge kroppens naturlige konturer, slik at du kan nyte en natt med uforstyrret søvn og våkne opp opplagt og klar for dagen. Trolltind kontinentalseng leveres i en tidløs møbeltekstil i Eng grå eller grafitt farge.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også en madrassbeskytter. Ved å snu overmadrassen din jevnlig, beholder den også formen bedre.