Art. nr. 260504001

Svane® Temptation Elastec overmadrass 90x200 cm

Stretchtekstil, vaskbart på 60 grader. Med Elastec, førsteklasses syntetisk materiale.
 4 099,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Elastec er et førsteklasses syntetisk materiale. Materialet har en unik spenst, og former seg etter din kropp – slik at du får perfekt liggekomfort. I tillegg puster Elastec godt, og leder fuktigheten bort fra kroppen. Overmadrasser med Elastec bidrar til en mer hygienisk seng, og forlenger selve madrassens levetid.

Størrelse

  • Bredde: 90
  • Høyde: 8
  • Lengde: 200

Serie

Svane Temptation overmadrass med Elastec som kjernemateriale har unik spenst og god ventilering. Overmadrassen har et nyskapende og tidløst mønsterdesign for økt komfort og elastisitet. Den er vendbar med stretchtekstil på begge sider. Alle Svane overmadrasser kan fås med ZipTop; to overmadrasser koblet sammen med glidelås. Lukker man glidelåsen halvveis er overmadrassen perfekt tilpasset våre regulerbare senger. Da kan man lett regulere sin del av sengen - uten å forstyrre en sovende partner. Svane Temptation m/Elastec passer til alle våre madrasser, og er vaskbar på 60 grader.