Art. nr. 228534003

Svane® Pure Elastec overmadrass 150x200 cm

Pure Elastec overmadrass.
Førpris  5 199,-–  3 119,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 1-5 virkedager

Finnes på nettlager (9)

Om produktet

Svane® Pure overmadrass med kjernematerialet Elastec har nyskapende og tidløst mønsterdesign for økt komfort og elastisitet. Elastec er et førsteklasses syntetisk materiale som har en unik spenst, og former seg etter din kropp – slik at du får perfekt liggekomfort. I tillegg puster Elastec godt, og leder fuktigheten bort fra kroppen. Overmadrasser med Elastec bidrar til en mer hygienisk seng, og forlenger selve madrassens levetid.


  • Overmadrassen er vendbar med stretchtekstil på begge sider.
  • Materialkomposisjon trekk: 25 % bomull, 75 % polyester.
  • Det todelte trekket enkelt taes av og maskinvaskes på 60 grader.

Størrelse

  • Bredde: 150
  • Høyde: 7
  • Lengde: 200

Serie

Svane Pure overmadrass med kjernematerialet Elastec har nyskapende og tidløst mønsterdesign for økt komfort og elastisitet. Overmadrassen er vendbar med stretchtekstil på begge sider. Alle Svane overmadrasser kan fås med ZipTop; to overmadrasser koblet sammen med glidelås. Lukker man glidelåsen halvveis er overmadrassen perfekt tilpasset våre regulerbare senger. Da kan man lett regulere sin del av sengen - uten å forstyrre en sovende partner. Svane Pure m/Elastec passer til alle våre madrasser, og er vaskbar på 60 grader.