Art. nr. 304036001

Svane® Embrace Latex ZipTop overmadrass 160x200 cm

ZipTop overmadrass.
 18 099,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Overmadrasser med ZipTop er spesielt tilpasset regulerbare senger. ZipTop er en glidelås mellom to overmadrasser i en dobbeltseng som gjør at du kan regulere sengene ulikt og fortsatt ha samme overmadrass.

  • Kjernematerialet LatexGel bidrar til raskere nedkjøling og effektiv innsovning
  • CirrusFiber og trekk i Tencel sørger det for en behagelig kroppstemperatur
  • Todelt trekk som enkelt kan taes av og maskinvaskes på 60 grader

Størrelse

  • Bredde: 160
  • Høyde: 10
  • Lengde: 200

Serie

For den ultimate følelsen av omsluttende komfort bør du velge vår beste overmadrass, Svane Embrace. Det innovative kjernematerialet LatexGel bidrar til raskere nedkjøling og effektiv innsovning. Overmadrassen har et tykt lag med CirrusFiber-stopning, som i tillegg til å gi deg komfort, også bidrar til god ventilasjon. Trekket inneholder det bærekraftige materialet Tencel®, som er laget av eukalyptus-trær. Tencel er et silkemykt og lett tekstil, som puster godt, og transporterer bort fuktighet fra huden. Alle Svane overmadrasser kan fåes med ZipTop; to overmadrasser koblet sammen med glidelås. Lukker man glidelåsen halvveis er overmadrassen perfekt tilpasset våre regulerbare senger. Da kan man lett regulere sin del av sengen - uten å forstyrre en sovende partner. Svane Embrace Latex passer til alle Svane-madrasser, og trekket er vaskbart på 60 grader.