Art. nr. 330653

Sun Line parasoll Ø270 cm

Sort. Parasollfot kjøpes separat.
 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Hartmans robuste, dekorative og praktiske parasoller tilbyr både skygge og sjarm til enhver uteplass. Sun Line Ø270 er en parasoll med klassisk rund parasollduk på 2,7m i diameter. Parasollstangen er sort i pulverlakkert aluminium og har en diameter på 38mm. Parasollen har 6 stålpiler på 12x18mm. Sun Line kan tiltes sideveis med en knapp øverst på stangen – en praktisk funksjon når solen står lavt. Parasollen slås enkelt opp og ned med sveiv.

Parasollduken er laget av UV-bestandig polyester med en fargeekthet på 5 (skala 1-5), som gjør den godt egnet til å opprettholde sine fargeegenskaper over tid. Med en tetthet på 200g/m2 gir duken dessuten effektiv beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Den har en UPF-verdi på 50+, som betyr at den kun slipper gjennom 2% av solens UV-stråler. Stoffet er behandlet med et belegg som avviser fuktighet og smuss.

Sun Line Ø270 trenger en 30 eller 40kg parasollfot avhengig av værforhold der parasollen skal brukes. Denne kjøpes separat. Vi anbefaler å kjøpe beskyttelsestrekk til Sun Line og benytte dette når parasollen ikke er i bruk. Dette forlenger produktets levetid ved å beskytte mot vær og vind, samt minimere sjansen for solfalming. Parasollduken må alltid være helt tørr før trekket taes på.

Størrelse

  • Diameter: 270

Serie

Hartmans robuste, dekorative og praktiske parasoller tilbyr både skygge og sjarm til enhver uteplass. Sun Line er en parasoll med klassisk rund parasollduk. Parasollen kan tiltes sideveis og slåes enkelt opp og ned med sveiv.

Vedlikehold

Vis alltid forsiktighet ved bruk av Solar Flex i vind. Vær forsiktig med flammer, olje og fett eller varme gjenstander da dette kan føre til permanent skade på produktet. Hard børste, høytrykkspyler eller slipende rengjøringsmidler må heller ikke benyttes.

For å holde parasollen i god stand bør støv og skitt regelmessig fjernes fra parasollduken. Ved enkel rengjøring kan parasollen spyles med en hageslange. For grundigere rengjøring, kan man bruke litt Zalo-vann eller Hartman Fabric Cleaner og en myk klut, svamp eller børste. Spyl den åpne parasollen med en hageslange og vask parasollduken forsiktig med klut/svamp/børste og mild såpeløsning/Hartman Fabric Cleaner. Skyll deretter med vann til alle såperester er fjernet og la parasollen stå åpen til tørk til duken er helt tørr.

Parasollduken bør imprigneres med Hartman Fabric Protector for å beskytte tekstilet og forlenge parasollens levetid. Slik minimeres risikoen for at flekker setter seg og tekstilet blir ytterligere beskyttet mot UV-stråler. Tekstilet må rengjøres og tørkes helt før impregnering! Parasollen bør oppbevares i et beskyttelsestrekk på et lunt og tørt sted, når den ikke er i bruk. Parasollen må kun slås sammen når duken er tørr.