Art. nr. 379895

Oregon pop-up bord

Grått porselensglass, aluminium ramme.
Førpris  8 999,-–  7 999,-–
Førprisen er den laveste prisen denne varen har vært markedsført til i løpet av de siste 30 dagene før kampanjestart. Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Informasjon om førpris
Kan bestilles i butikk og med klikk og hent

Om produktet

Oregon pop-up bord er et praktisk høydejusterbart sofabord for uteplassen. Bordplatens høyde kan enkelt justeres trinnløst med gasspumpe fra 49 til 72cm for å sikre optimal sittestilling.  Bordplaten er laget i keramisk glass med betong-look. Det har sortlakkert aluminiumsramme med kantede profiler, som gir bordet et moderne uttrykk.

  • Trinnløs høydejustering fra 49-72 cm
  • Bordplate i keramisk glass
  • Pulverlakkert aluminium

Størrelse

  • Bredde: 85
  • Lengde: 140

Serie

Oregon-serien kombinerer fantastisk sittekomfort med moderne design. De sortlakkerte rammene, kantede profilene og naturfargede putene gir serien et stilfullt og elegant uttrykk. Sittemøblene med høy ryggstøtte, seter i Textilene og myke puter sørger for optimal støtte og komfort. Med trinnløs justering på både bord og sofastoler har du mulighet til å enkelt justere sittestillingen etter behov. Aluminiumsrammen er rustfri og tekstilet i olefin er værbestandig og lett å vedlikeholde slik at du kan nyte sesong etter sesong i din Oregon sittegruppe.

Vedlikehold

For å sikre lang levetid og bevare den estetiske appellen til møbelet anbefaler vi regelmessig rengjøring. Bruk vann og en myk klut for å fjerne smuss. Ved behov for mer grundig rengjøring kan man bruke en mild såpeoppløsning eller Hartman Outdoor furniture cleaner. Unngå sterke rengjøringsmidler og høytrykksspyler, ettersom disse kan gjøre skade på materialene.

Vi anbefaler å smøre ståldelene som hører til bordets justeringsfunksjon med noe rustbeskyttende. Utenfor sesong bør møbelet oppbevares på et tørt og frostfritt sted for å forhindre frostskader. Dersom møbelet lagres ute under tak gjennom vinteren må den stå i sin naturlige posisjon.