Art. nr. 319670

North 6301 regulerbar seng 180x200 cm

Tekstil Eng antrasitt. Medium/fast. Med Comfort Split overmadrass i vaskbar stretchtekstil. Ben 17 cm, black. Pris eks. gavl/tilbehør.
29 999,– 23 999,–

Om produktet

North Nº6301 Atlanteren er en regulerbar seng i toppklassen, med utsøkt komfort. Sengen er bygget opp med to lag Pocket-fjærer. Hovedmadrass med Active Pocket 7 sone med ekstra mykt skulderparti, innebygd støtte til korsrygg og balansert hoftesone, som gir individuell støtte til kroppen. Smart rom til oppbevaring.

  • Activ 7 sone Pocket-fjær gir kroppen individuell støtte.
  • Med 8 cm Comfort Split overmadrass med vaskbar 60⁰ stretch-tekstil.
  • North Beds unike Activ sonesystem med tre komfortnivåer gir avlasning til nakke og skuldre, ekstra støtte til korsygg og balansert hoftesone.
  • To lag Pocket-fjærer for bedre dybde-fjæring og trykkavlasning.

Størrelse

  • Bredde: 180
  • Lengde: 200

Serie

North beds - inspirert av god søvn. North beds sengesystem er eksklusivt utviklet og produsert for Møbelringen. Dette betyr at vi har mulighet til å tilby våre kunder gode produkter til en gunstigere pris. Alle North senger har Active 7 Sone Pocket med ekstra mykt skulderpart, fast støtte til korsrygg og duofjær i hoftesone, som gir optimal komfort tilpasset sovestilling. Variasjon i pris skyldes mulighet for ulike tekstil- og madrassvalg og tekniske spesifikasjoner. 25 års garanti mot ramme- og fjærbrudd og 5 års totalgaranti gir deg trygghet når du kjøper en seng fra North Beds. Alle sengene sertifsert som Oeko-tex® Standard 100 og Certipur, noe som garanterer at produktene ikke inneholder allergi-fremkallende eller skadelige kjemikalier.