Art. nr. 366470

Brage kontinentalseng 120x200 cm

Med Basic 9 cm overmadrass (hel). Tekstil Yme antrasitt. Ben 14 cm sort. Pris eks. gavl/tilbehør.
 11 999,-–  8 999,-–
Lokale prisvariasjoner kan forekomme.
Veiledende pris
Hjemlevering (fortauskant)
Forventet leveringstid: 4-8 uker

Bestillingsvare på nett

Om produktet

Brage kontinentalseng med god komfort til svært gunstig pris.

  • Leveres med 9 cm Basic overmadrass i stretch-tekstil som kan vaskes på 60⁰.
  • Madrassen har syv soner for optimal komfort, med et ekstra mykt skulderparti, innebygget støtte til korsrygg og balansert hoftesone.
  • Sengen er dobbeltfjærende med Active 7-sone-Pocket-fjær i hovedmadrass og Support-Pocket-fjær i ramme, som gir bedre stabilitet og reduserer partnerforstyrrelse i sengen.

Størrelse

  • Bredde: 120
  • Høyde: 66
  • Lengde: 200

Serie

En god natts søvn er grunnlaget for fysisk og mentalt velvære. En seng som gir riktig trykkavlastning og tilpasser seg din kropp, fører lettere til dyp søvn som er en forutsetning for kroppens gjenoppretting når du sover. Muskulaturen og hjernen hviler, minner blir ryddet og lagret, og immunsystem blir gjenopprettet. Langvarig mangel på dyp søvn gjør oss mer følsomme for stress og øker risikoen for å få sykdommer og psykiske lidelser. For å oppnå dyp søvn, må ledd og muskler slappe ordentlig av, og da trengs en seng som tilpasser seg kroppen din. North Beds kolleksjon er en serie senger med forskjellige egenskaper, som gjør at vi tør å påstå at vi har en seng som passer for alle.

Vedlikehold

Forleng levetiden på din overmadrass ved å vaske trekket jevnlig. Støvsug overmadrassen regelmessig og bruk gjerne også et beskyttelsestrekk på overmadrassen din. Ved jevnlig å snu overmadrassen din, beholder den også formen bedre.